«ΤΟ «KIDS DREAM FESTIVAL» ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ

Νέα

ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΥΠΕΡΘΕΜΑΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023
ΑΠΟ ΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΩΣ ΤΙΣ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ

Το KIDS DREAM FESTIVAL, το μαγικό υπερθεματικό φεστιβάλ που αγάπησαν μικροί και μεγάλοι, επιστρέφει για 2η χρονιά στην Αθήνα. Αυτή την φορά στην ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ του Δήμου Αθηναίων στο κέντρο της πόλης, μικροί και μεγάλοι θα απολαύσουν ένα Σαββατοκύριακο παιχνιδιού, δράσης, χορού, τραγουδιού με τους Burger Project, διασκέδασης, ξεγνοιασιάς, γνώσης, μαγείας με τον μοναδικό ΣΑΝΚΑΡΑ και με θεματικές εκπλήξεις που θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα και θα ενθουσιάσουν τους παραβρισκόμενους, στις 10 και 11 ΙΟΥΝΙΟΥ από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.

Στο διήμερο πρόγραμμα του KIDS DREAM FESTIVAL περιλαμβάνονται, παραστάσεις, κουκλοθέατρο, συναυλίες, magic show, εικαστικά & περιβαλλοντικά εργαστήρια, ρομποτική, face painting, παιχνίδια δράσης εξωτερικού χώρου, φουσκωτά, bungee trampoline, skate park, επιστημονικά πειράματα, ομαδικά παιχνίδια, χορός, bubble show, ειδική γωνιά για βρεφική και προσχολική ηλικία και πολλά άλλα !

Μια υπερπαραγωγή για όλη την οικογένεια, που διοργανώνεται από την Robin4Arts, την πολιτιστική εταιρεία, η οποία είναι πίσω από τα μεγαλύτερα καλλιτεχνικά events που πραγματοποιούνται εδώ και χρόνια στην Ελλάδα, υπό την διεύθυνση και το όραμα της αγαπημένης ηθοποιού Μαρίας Παπαλάμπρου.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα www.kidsdreamfestival.gr

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ KIDS DREAM FESTIVAL

Χώρος διεξαγωγής: ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ (Στάση Μετρό Κεραμεικός)
Ημέρες: ΣΑΒΒΑΤΟ 10 – ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023
Ώρες λειτουργίας: 10:00-22:00

Τηλέφωνο επικοινωνίας για πληροφορίες και ομαδικές κρατήσεις:
210 7298930
Προπώληση εισιτηρίων ΑΠΟ 1η ΜΑΙΟΥ: www.viva.gr
Παραγωγή: Robin4arts GmbH

NICKELODEON GREECE

Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Nickelodeon. Εδώ θα βρείτε το τρέχον τηλεοπτικό πρόγραμμα, μπορείτε να διασκεδάσετε παίζοντας τα παιχνίδια μας, να ενημερωθείτε διαβάζοντας τα νέα μας ή να πάρετε μέρος στους διαγωνισμούς μας.