Τα Στρουμφάκια

Τα Στρουμφάκια είναι ξανά εδώ με νέα επεισόδια

Νέα

Τα Στρουμφάκια είναι ξανά στο Nickelodeon! Μιλάμε για τη σειρά που Όλοι αγαπάμε (Ναι το ξέρουμε ότι τα αγαπάς και εσύ, μην κρύβεσαι) και είναι εδώ και μάλιστα με νέα ολοκαίνουργια επεισόδια!

Όλοι οι αγαπημένοι μας ήρωες είναι και πάλι εδώ και μας περιμένουν να ζήσουμε μαζί τους τις ομορφότερες περιπέτειες και μάλιστα με τους ηθοποιούς που αγαπήσαμε όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, η Σοφία Καψαμπέλη, ο Γιάννης Στεφόπουλος, ο Στέλιος Ψαρουδάκης, ο Πάνος Τοψίδης και η Αφροδίτη Αντωνάκη, μας ταξιδεύουν στο φανταστικό κόσμο των Στρουμφ.

Θα καταφέρει ο Δρακουμέλ να βρει το χωριό τους ; Τι σκανταλιές ετοιμάζει πάλι ο Χαχανούλης; Κάτι μας λέει ότι αυτήν τη φορά θα έρθει στο χωριό ένα Στρουμφάκι απο το διάστημα.

Τι θα συμβεί; Η απάντηση;

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 10 το πρωί μόνο στο Nickelodeon!

Τα Στρουμφάκια

Τα Στρουμφάκια

Ήδη μάλιστα (κι αυτό δεν το έμαθες από εμάς) γίνεται χαμός με τις νέες στρουμφο περιπέτειες που έχουν αποκτήσει φανατικό κοινό. Μάλιστα πολύ φανατικό αν κρίνουμε από τις αντιδράσεις της ομάδας μας όταν άκουσαν πως όντως έρχονται νέα επεισόδια
Να ορίστε βρήκαμε κι άλλο έναν πολύ πολύ καλό λόγο να ξυπνάμε νωρίς το Σαββατοκύριακο.
Τα λέμε στο στρουμφοχωριό!

NICKELODEON GREECE

Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Nickelodeon. Εδώ θα βρείτε το τρέχον τηλεοπτικό πρόγραμμα, μπορείτε να διασκεδάσετε παίζοντας τα παιχνίδια μας, να ενημερωθείτε διαβάζοντας τα νέα μας ή να πάρετε μέρος στους διαγωνισμούς μας.