Βοήθεια

Πώς να περιηγηθείτε στο Nickelodeon.GR

Αν θέλετε να δείτε και να παίξετε όλα τα παιχνίδια της αγαπημένης σας σειράς, αν θέλετε να διαβάσετε νέα, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς ή να δείτε βίντεο, μπορείτε πολύ εύκολα μέσα από την αρχική σελίδα να διαλέξετε την σειρά που σας ενδιαφέρει. Εκεί θα βρείτε τα πάντα και κατηγοριοποιημένα.

 

Μπορεί η γνώμη μου να αλλάξει το Nickelodeon.GR

Ναι, μπορεί. Ένα mail σας, ένα τηλέφωνο είναι το πιο δυνατό σημείο στον σχεδιασμό μας. Το σημείο είναι αυτό που ορίζει μια ημιευθεία, δύο σημεία ορίζουν ένα ευθύγραμμο τμήμα. Ψηφίστε στο «Πείτε τη γνώμη σας». Η γνώμη σας ορίζει εμάς, μας κάνει καλύτερους. Είμαστε εδώ για εσάς.

 

Διαγωνισμοί και Όροι αυτών

Για να πάρετε μέρος σε έναν διαγωνισμό, πρέπει στην φόρμα του διαγωνισμού να συμφωνήσετε με τους όρους και τις προϋποθέσεις. Αν για κάποιο λόγο δεν συμφωνείτε, τότε η συμμετοχή σας είναι άκυρη. Στο κάτω μέρος κάθε σελίδας, θα βρείτε τους όρους. Παρακαλώ διαβάστε τους προσεχτικά.

 

Επεισόδια των Σειρών

Προσωρινά, το Nickelodeon.GR δεν θα προβάλει τα επεισόδια από τις σειρές που φιλοξενεί στον ιστότοπό του. Πρόκειται για μια διαδικασία που σκοπό έχει, να διαφυλάξει τα πνευματικά δικαιώματα των παραγωγών. Διάφορα διαφημιστικά και trailers, φιλοξενούνται στο Nickelodeon.GR, χωρίς να παραβιάζονται οι νόμοι περί δικαιωμάτων.

 

Πώς μπορώ να διαφημιστώ στο Nickelodeon.GR;

Αν είστε εταιρεία ή ιδιώτης με κατάστημα, μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα με το Nickelodeon.GR, τηλεφωνικά στο (+30) 210 68 71 000 και να κλείσετε ένα ραντεβού με τον εμπορικό μας διευθυντή.

Το Nickelodeon.GR έχει την δυνατότητα να δημιουργήσει διαφημίσεις για εσάς. Η ομάδα του Web Development & Design του ομίλου εγγυάται για το αποτέλεσμα της καμπάνιας σας.

Σας παρέχουμε τρία (3) διαφορετικά setups δημιουργικών, 300×250, 300×600 και 728×90. Καλύπτουν όλες τις ανάγκες και τις οθόνες, desktop, tablet & mobile.

 

 

 

NICKELODEON GREECE

Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Nickelodeon. Εδώ θα βρείτε το τρέχον τηλεοπτικό πρόγραμμα, μπορείτε να διασκεδάσετε παίζοντας τα παιχνίδια μας, να ενημερωθείτε διαβάζοντας τα νέα μας ή να πάρετε μέρος στους διαγωνισμούς μας.