44 Cats

44 Cats / 44 Cats η σειρά

Νέα

Οι “44 Γάτες’” μας παρουσιάζουν πώς βλέπουν οι γάτες τον κόσμο μας όταν εμείς δεν είμαστε εκεί. Οι γάτες βλέπουν τον κόσμο των ενήλικων ανθρώπων όπως και τα παιδιά, με μία μοναδική, αθώα και κωμικά ειλικρινή ματιά.

Υπάρχουν τέσσερις κύριοι γατο-χαρακτήρες, που παίζουν σε μια μπάντα που ονομάζεται Buffycats (Μπάφικατς) και ζουν στο γκαράζ της γιαγιάς Pina (Πίνα), που είναι δικός τους χώρος, το “στέκι” τους. Θα λύσουν προβλήματα για άλλους χαρακτήρες και για τους εαυτούς τους. Και θα ζήσουν περιπέτειες ο καθένας ξεχωριστά. Αν θέλουν να κάνουν κάτι, το κάνουν. Δεν χρειάζονται ποτέ ανθρώπους.

Σε κάθε επεισόδιο τα τέσσερα μέλη των Buffycats θα αλληλεπιδρούν με νέους, μοναδικούς και
αξιομνημόνευτους δευτερεύοντες χαρακτήρες. Πολλοί από αυτούς θα ζητήσουν βοήθεια από τις Buffycats, ή οι Buffycats θα τους συναντήσουν τυχαία και θα προσφέρουν τη βοήθειά τους. Άλλοι θα είναι απλά μέρος των ευφάνταστων περιπετειών τους.

Ας γνωρίσουμε τους γατο – πρωταγωνιστές!

LAMPO (Λάμπο)

Αναζητά μονίμως την περιπέτεια. Παρότι ο ενθουσιασμός και το χάρισμα του τον κάνουν γεννημένο ηγέτη, δυστυχώς, οδηγεί μερικές φορές τους φίλους του σε μπελάδες. Ο Lampo, ωστόσο, χαμογελά και αποκαλεί κάθε είδος μπελά ως “περιπέτεια”.

Υπερδύναμη: Τα μουστάκια του Lampo είναι μοναδικά – τεντώνουν, μαζεύονται και κουνιούνται έντονα για να του δείξουν το σωστό μονοπάτι.

Ρόλος στις Buffycats: Ο Lampo τραγουδά και παίζει κιθάρα!

ΜILADY (Λαίδη)

Μην αφήνετε την εμφάνιση όμορφης γατούλας να σας ξεγελάσει – η Milady είναι αθλητική, καλή στα ακροβατικά και πραγματικά επιδέξια στο “Cat-Fu” – αν και θα το χρησιμοποιήσει μόνο όταν είναι απολύτως απαραίτητο. Προτιμά να χρησιμοποιεί το μυαλό της για να νικήσει τους αντιπάλους της, και μερικές φορές και τον Lampo, αλλά δεν τα καταφέρνει πάντα.

Υπερδύναμη: Η γούνα της γίνεται ροζ όταν κάποιος λέει ψέμματα.

Ρόλος στις Buffycats: Τραγουδάει και παίζει μπάσο.

PILOU (Πίλου)

Η Pilou είναι ένα αξιολάτρευτο γατάκι που λέει ή κάνει πάντα τα πιο ανόητα, και πιο αστεία πράγματα που θα έκανε ένα μικρό παιδί – διασκεδάζει τον εαυτό της και βρίσκει το χιούμορ στα πράγματα που οι άλλοι δυσκολεύονται. Παρ ‘όλα αυτά, είναι εξαιρετικά έξυπνη, πολύ παρατηρητική και μαθαίνει γρήγορα. Συχνά αντιμετωπίζει τις καταστάσεις με μοναδικό τρόπο και προσφέρει πολύ ειλικρινείς απόψεις ακόμη και όταν οι άνθρωποι δεν θέλουν να τις ακούσουν.

Υπερδύναμη: η Pilou είναι πέρα για πέρα αξιολάτρευτη και το ξέρει. Αυτή η γλυκύτητά της είναι η πηγή της δύναμής της – μπορεί να μεγαλώνει τα μάτια της για να γίνει τόσο χαριτωμένη που μπορεί να υπνωτίσει τους κακούς και να τους κάνει καλούς.

Ρόλος στις Buffycats: Παίζει τα ντραμς.

MEATBALL (Κεφτές)

Ο Meatball (Κεφτεδάκι) είναι μια τεμπέλικη και παχουλούλα γάτα. Τρώει πολύ συχνά. Τρώει όταν φοβάται. Και όταν έχει άγχος. Και όταν είναι νευρικός. Και όταν πανικοβάλεται. Τρώει επειδή έχει σκοτάδι. Ή επειδή είναι μέρα. Οποιοσδήποτε λόγος είναι καλός για φαί. Είναι μια «φοβιτσιάρα γάτα» – με φαντασία που καλπάζει. Αλλά, παραδόξως, μερικές φορές οι τρελές του θεωρίες αποδεικνύονται αληθινές!

Υπερδύναμη: Πεινάει ξαφνικά για “μακαρόνια με κεφτεδάκια” κάθε φορά που πλησιάζει κίνδυνος. Όταν συμβαίνει αυτό, οι φίλοι του Meatball ξέρουν αμέσως ότι πρέπει να είναι σε επιφυλακή και έτοιμοι για όλα – επειδή σε αυτόν τον κόσμο, τα πάντα μπορεί να συμβούν!

Ρόλος στις Buffycats: Παίζει τα πλήκτρα.

Γιαγιά Πίνα

Είναι η ευγενής ηλικιωμένη γυναίκα που έχει το σπίτι όπου οι Buffycats έχουν το στέκι τους. Η γιαγιά Pina αγαπά να τα ταΐζει και πώς θα μπορούσαν άλλωστε να αρνηθούν τα νόστιμα γεύματα της; Αν και είναι ο “άνθρωπός τους”, οι Buffycats είναι πολύ ανεξάρτητες – και η Γιαγιά Pina το ίδιο! Είναι μια ηλικιωμένη κυρία με θάρρος που θα υπερασπιστεί το σπίτι της και θα πολεμήσει όποιον της επιτιθεί με έναν πλάστη.

ΤΑ ΝΟΥΝΤΛΣ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΠΙΝΑ: Η γιαγιά Pina παίρνει την ενέργεια της από τη μυστική συνταγή της οικογένειάς της. Σε ειδικές περιπτώσεις, μοιράζεται τα νούντλς της με τις Buffycats, και τους δίνουν απίστευτη ενέργεια.

BLISTER ΚΑΙ SCAB (Μπλίστερ και Σκαμπ)

Είναι τα δύο δεξιά χέρια του αφεντικού. Λατρεύουν να χαχανίζουν και να ενοχλούν τους άλλους, ειδικά τις Buffycats.

NICKELODEON GREECE

Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Nickelodeon. Εδώ θα βρείτε το τρέχον τηλεοπτικό πρόγραμμα, μπορείτε να διασκεδάσετε παίζοντας τα παιχνίδια μας, να ενημερωθείτε διαβάζοντας τα νέα μας ή να πάρετε μέρος στους διαγωνισμούς μας.