Ο 24ωρος Μαραθώνιος Gaming για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» επιστρέφει για 11η χρονιά!

Νέα

Για 11η  συνεχόμενη χρονιά ο 24ωρος Μαραθώνιος Gaming από τον Γιώργο «Zok» Ζώκα επιστρέφει ενώνοντας τους μεγαλύτερους influencers σε μια δράση για την υποστήριξη του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!

Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου από τις 19:00 -και για 24 συνεχείς ώρες σε ζωντανή μετάδοση!- περισσότεροι από 20 YouTubers, κωμικοί και άλλοι ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους για να υποστηρίξουν το έργο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», που 28 χρόνια τώρα προσφέρει με ισότητα και σεβασμό, αγάπη, νοιάξιμο και φροντίδα, σε κάθε παιδί και οικογένεια.

Μεταξύ των καλεσμένων οι: AXEL, CECEBO, FROKENOΚ, GRAMERS ALEKKUN, KAKOS XAMOS, KAPPAKEKKO, LEGIT GAMING GR, MUFFIN, MR ANTOUON, NIVEK, PANOS DENT, PARIS, PUCK GAMES, THE KAZS, YUSANOF, ZOK, ZISIS, ΜΑΝΟΣ ΒΕΖΟΣ, ΣΑΚΗΣ ΚΑΡΠΑΣ, ΠΑΥΛΟΣ ΚΡΟΥΣΤΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΚΡΥΟΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΥ, ΣΙΛΕΝΑ, ΑΡΗΣ ΤΣΕΒΡΕΝΗΣ, ΣΠΗΛΙΟΣ ΦΛΩΡΟΣ θα παίξουν τα αγαπημένα τους videogames, καλώντας τον κόσμο να κάνει δωρεές, οι οποίες προσφέρονται απευθείας και στο 100% τους στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ενισχύοντας τη συνεχή προσπάθειά του για την προστασία και τη φροντίδα όλων των ευάλωτων παιδιών στην Ελλάδα, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο.

Όλα τα έσοδα από τον φετινό Μαραθώνιο θα καλύψουν μέρος του κόστους για τη θέρμανση των Σπιτιών που μεγαλώνουν τα παιδιά του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Η διαδικασία διαχείρισης των οικονομικών δωρεών πραγματοποιείται με απόλυτη διαφάνεια. «Το Χαμόγελο του Παιδιού», με δική του απόφαση και πρωτοβουλία, ελέγχεται από το ξεκίνημα της λειτουργίας του από διεθνείς εταιρίες ορκωτών εκλεκτών και δημοσιοποιεί ετησίως τον ισολογισμό του και τις εκθέσεις των ορκωτών ελεγκτών.

Δείτε όλες τις πληροφορίες για τον Μαραθώνιο εδώ: https://www.gamingmarathon.gr/

Θερμές ευχαριστίες στον Platinum χορηγό του 11ου  24ωρου Μαραθώνιου You.gr  που διαχρονικά βρίσκονται πάντα δίπλα στις δράσεις του Οργανισμού.

Οι τρόποι δωρεάς κατά την διάρκειά του Livestream είναι οι εξής:

 

Κλήση από σταθερό και κινητό στο 19810*

SMS τη λέξη «Χαμόγελο» στο 19810**

Paypal: Θα υπάρχει στην περιγραφή του livestream, link στο οποίο θα μπορείτε να επιλέξετε το ποσό που θέλετε να συνεισφέρετε μαζί με την επιλογή να φανεί το όνομα ή το nickname σας στην οθόνη.

 

Δέκα χρόνια μέτα, με τη βοήθεια καινούριων συνεργατών αλλά και των θεατών που στηρίζουν κάθε χρόνο τον Μαραθώνιο Gaming, έχουμε καταφέρει να συγκεντρώσουμε περισσότερα από 120.000€, με εκατοντάδες χιλιάδες κόσμο να έχει διασκεδάσει στην πορεία αλλά και να έχει ενημερωθεί για το εξειδικευμένο και ολιστικό έργο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», δίπλα σε κάθε παιδί και οικογένεια σε ανάγκη ή κίνδυνο.

 

Δέκα χρόνια μετά, ο στόχος παραμένει ο ίδιος, με βάση τρεις παραμέτρους: Υπευθυνότητα, Σωστό Περιεχόμενο και Διαφάνεια.

 

 

* (χρέωση: από σταθερό 2,60€ με ΦΠΑ και τέλος σταθερής τηλεφωνίας 5%,  χρέωση από κινητό 2,73€ με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας 10%).

 

** (χρέωση 2,73€/SMS με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας 10%)

NICKELODEON GREECE

Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Nickelodeon. Εδώ θα βρείτε το τρέχον τηλεοπτικό πρόγραμμα, μπορείτε να διασκεδάσετε παίζοντας τα παιχνίδια μας, να ενημερωθείτε διαβάζοντας τα νέα μας ή να πάρετε μέρος στους διαγωνισμούς μας.