Το μεγάλο ταξίδι του μικρού γκρίζλι

Το μεγάλο ταξίδι του μικρού γκρίζλι έρχεται στους κινηματογράφους!

Μια ξεκαρδιστική περιπέτεια που θα πάει στην άλλη άκρη του κόσμου κυριολεκτικά – γιατί μερικές φορές, απ’ ό,τι φαίνεται, μια οικογένεια μπορεί να ολοκληρωθεί μόνο με τη βοήθεια… ταχυδρόμου!

Οι μέρες περνούν μες στη χαλάρωση για τον αξιαγάπητο αρκούδο Μικ Μικ και τον πανέξυπνο λαγό Όσκαρ . Αλλά δεν είναι γραφτό τους να απολαύσουν την ηρεμία τους για πολύ καιρό, γιατί ξαφνικά η περιπέτεια τούς χτυπά την πόρτα: μια μέρα, το κλάμα ενός μωρού -ενός γλυκύτατου νεογέννητου αρκουδομωρού- ακούγεται κοντά στο σπίτι τους κι εκείνοι δεν πιστεύουν στα αυτιά τους – άλλη μια λανθασμένη μωρό-παράδοση από τον πελαργό έχει γίνει πια δικός τους μπελάς!

 

Σύντομα οι δύο τους, με τη βοήθεια παλιών και νέων φίλων, θα βάλουν μπρος για να παραδώσουν το μωρό στους γονείς του στην άλλη άκρη του κόσμου, χωρίς να γνωρίζουν ότι δε θέλουν όλοι να φτάσουν στον προορισμό τους… Ένας παμπόνηρος γύπας, που έχει τα δικά του σχέδια για το δάσος, θα κάνει τα πάντα για να τους σταματήσει και τους στήνει διάφορες παγίδες, αλλά θα τα βρει σκούρα με τη συγκεκριμένη τρελοπαρέα.

Αρκεί, βέβαια, ο Όσκαρ να καταφέρει να κρατήσει τον Μικ Μικ μακριά από τον πειρασμό της… χειμερίας νάρκης!

 

Μια περιπέτεια γεμάτη ξεκαρδιστικούς ήρωες και αναπάντεχες ανατροπές, μια ιστορία για τις οικογένειες που φτιάχνονται με βάση την αγάπη και τη φιλία, αλλά και για τον κόσμο που μπορούν να φτιάξουν όλοι εκείνοι που επιλέγουν, ακόμη και στα δύσκολα, να κάνουν το καλό.

 

 

 

Γνωρίστε τους χαρακτήρες της ταινίας

 

 

Μικ Μικ

 

Ένας αρκούδος που αγαπάει το σπίτι του όσο τίποτα άλλο – αρκεί να τον αφήνουν στην ησυχία του να το απολαύσει! Αν δεν ήταν ο Όσκαρ και τα μεγάλα του σχέδια, ούτε που θα το κουνούσε από εκεί ποτέ… Όταν, όμως, χρειαστεί, τότε είναι ικανός να πάει και στην άλλη άκρη της Γης για να κάνει το σωστό, να προστατεύσει τους ανήμπορους και να βοηθήσει αυτούς που αγαπάει!

 

Όσκαρ

 

Ονειροπόλος και καταφερτζής, ο Όσκαρ έχει ένα εκατομμύριο ιδέες στο κεφάλι του και αδρεναλίνη σε όλο του το κορμί… κάτι που σημαίνει ότι μπλέκει συνέχεια τον Μικ Μικ σε περιπέτειες! Μαζί, κάνουν μια ακαταμάχητη ομάδα, η οποία για ακόμη μία φορά θα σώσει την κατάσταση και θα βοηθήσει μια οικογένεια να ολοκληρωθεί, αντιμετωπίζοντας όλες τις αναποδιές που τυχαίνουν αλλά και βάζοντας ταυτόχρονα τέλος σε ύπουλα σχέδια…

 

Καρλ

 

Ο Καρλ θέλει να παίρνει πάνω του την ευθύνη της καθοδήγησης της ομάδας για να βρουν τον δρόμο, αλλά οι ικανότητές του είναι τελικά σαν μικρού παιδιού! Η καλή του καρδιά, όμως, υπερισχύει της όποιας ατζαμοσύνης κι αποδεικνύεται πολύτιμος σύμμαχος στο ταξίδι.

 

Μπίλι

 

Ο πονηρός πατέρας του Μπίλι τού δίνει εντολή να απαγάγει το αρκουδομωρό. Για να το καταφέρει αυτό, θα πρέπει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μικ Μικ και του Όσκαρ. Όταν, όμως, ο Μπίλι τούς γνωρίσει και περάσει χρόνο μαζί τους, αρχίζει να τους αγαπάει πραγματικά – κι αποφασίζει να αλλάξει στρατόπεδο.

 

Μικαέλα

 

Η θηλυκιά αρκoύδα που ο Μικ Μικ και ο Όσκαρ συναντούν σε μια από τα μακρινά μέρη από τα οποία περνούν στο ταξίδι τους. Για τον Μικ Μικ είναι ένας άγγελος – αλλά όταν χρειαστεί στη μάχη με τις ύαινες, μπορεί να γίνει μια τρομερή πολεμίστρια!

 

Αρκουδομωρό

 

Κανείς δεν ξέρει πώς βρέθηκε κοντά στο σπίτι του Μικ Μικ και του Όσκαρ, κι αυτό δε μπορεί να βοηθήσει στη διαλεύκανση του μυστηρίου ή σε οτιδήποτε άλλο, είναι η αλήθεια. Η μόνη του ικανότητα, βασικά, είναι να προκαλεί συναισθήματα αγάπης και τρυφερότητας!

 

 

 

12 Οκτωβρίου στους κινηματογράφους  από τη Rosebud.21

 

 

 

NICKELODEON GREECE

Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Nickelodeon. Εδώ θα βρείτε το τρέχον τηλεοπτικό πρόγραμμα, μπορείτε να διασκεδάσετε παίζοντας τα παιχνίδια μας, να ενημερωθείτε διαβάζοντας τα νέα μας ή να πάρετε μέρος στους διαγωνισμούς μας.