ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ

Κερδίστε τετραπλές προσκλήσεις για την ταινία Ρίκι ο πελαργός και το μυστήριο του χαμένου θησαυρού!

Διαγωνισμοί

Το Nickelodeon και η Spentzos Film σε στέλνουν στην Avant première της ταινίας Ρίκι ο πελαργός και το μυστήριο του χαμένου θησαυρού Την Δευτέρα 10 Ιουλίου στις 9 το βράδυ στο Σινέ Γαλάτσι.

Υπόθεση: Απολαμβάνοντας το χειμώνα σε μια Μεγάλη λίμνη στη Βόρεια Αφρική, ο Ρίκι μαθαίνει ότι αυτή τη φορά δεν θα του ανατεθεί μια τόσο τιμητική και υπεύθυνη αποστολή, ώστε να ηγηθεί της πτήσης ενός κοπαδιού πελαργών προς το βορρά. Μη θέλοντας να το ανεχτεί αυτό, ξεκινάει ένα ανεξάρτητο ταξίδι γεμάτο κινδύνους και περιπέτειες.
Στην πορεία, ο Ρίκι θα συναντήσει ένα κοπάδι από σπουργίτια σε μπελάδες, αιχμαλωτισμένα από τα κακά πουλιά marabou με επικεφαλής το άπληστο παγώνι Ζαμάνο. Για να αποκτήσουν ελευθερία, τα πουλιά θα πρέπει να γίνουν μια ομάδα, να δείξουν θάρρος, ευρηματικότητα και εφευρετικότητα για να λύσουν το παζλ και να βρουν έναν μυστηριώδη θησαυρό.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην παρακάτω  φόρμα και μπες στην κλήρωση για να διεκδικήσεις τετραπλές προσκλήσεις

NICKELODEON GREECE

Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Nickelodeon. Εδώ θα βρείτε το τρέχον τηλεοπτικό πρόγραμμα, μπορείτε να διασκεδάσετε παίζοντας τα παιχνίδια μας, να ενημερωθείτε διαβάζοντας τα νέα μας ή να πάρετε μέρος στους διαγωνισμούς μας.