ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ

Κερδίστε τετραπλές προσκλησεις για την ταινία Ρούμπι: Ένα κράκεν στην εφηβεία

Διαγωνισμοί

Το Nickelodeon και η Tanweer σε στέλνουν στην avant Premiere της ταινίας Ρούμπι: Ένα κράκεν στην εφηβεία!  Την Δευτέρα 26 Ιουνίου στις 21:00 στον θερινό κινηματογράφο Σινέ Φλοίσβος!

Καμιά φορά ο ήρωας που είναι γραφτό να γίνεις κρύβεται λίγο πιο κάτω από την επιφάνεια. Αυτό το καλοκαίρι, η DreamWorks Animation βυθίζεται στα ταραγμένα νερά ενός γυμνασίου με μία ξεκαρδιστική, αυθεντική περιπέτεια για μία ντροπαλή έφηβη που ανακαλύπτει πως κατάγεται από μία θρυλική βασιλική οικογένεια μυθικών Κράκεν και πως το πεπρωμένο της, στα βάθη του ωκεανού, είναι ηρωικό.
Η γλυκιά και αδέξια 16χρονη Ρούμπι Γκίλμαν θέλει απεγνωσμένα να ταιριάξει στο περιβάλλον του γυμνασίου, όπου νιώθει ότι περνάει απαρατήρητη. Κάνει ιδιαίτερα
μαθηματικών στον σκεϊτά με τον οποίο είναι τσιμπημένη, ενώ εκείνος τη θαυμάζει μόνο για το μυαλό της. Γενικά, δεν της επιτρέπεται να κυκλοφορεί στην παραλία παρέα με τα κουλ παιδιά, γιατί η υπερπροστευτική μαμά της τής απαγορεύει να μπει στο νερό. Αλλά όταν παραβαίνει τον νούμερο 1 κανόνα της μαμάς της, η Ρούμπι θα ανακαλύψει ότι είναι βασιλική διάδοχος Κράκεν πολεμιστριών και ότι προορίζεται να κληρονομήσει τον θρόνο της επιβλητικής γιαγιάς της, της πολεμίστριας βασίλισσας των επτά θαλασσών. Τα Κράκεν είναι ορκισμένοι φύλακες των ωκεανών ενάντια τις ματαιόδοξες και διψασμένες για εξουσία γοργόνες σε μία διαμάχη που κρατάει αιώνες. Υπάρχει όμως ένα μεγάλοπρόβλημα: το δημοφιλές, πανέμορφο, νεοφερμένο κορίτσι τουσχολείου, η Τσέλσι, τυχαίνεινα είναι γοργόνα. Η Ρούμπι πρέπει να συμφιλιωθεί με την πραγματική της φύση και να
ξεπεράσει τον εαυτό της για να προστατεύσει αυτούς που αγαπάει περισσότερο.Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο υποψήφιος για Όσκαρ Κερκ ΝτεΜίκο (Vivo, Οι Κρουντς) και τηνπαραγωγή η Κέλι Κούνι Σιλέλα (Οι ευχούληδες 2: Παγκόσμια περιοδεία, Οι ευχούληδες), μετη Φάριν Περλ (Οι Κρουντς 2: Nέα Eποχή, Οι ευχούληδες 2: Παγκόσμια περιοδεία) στη συν-σκηνοθεσία.

Για να διεκδικήσεις τετραπλές προκλήσεις συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα συμμετοχής και μπες στη μεγάλη κλήρωση

NICKELODEON GREECE

Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Nickelodeon. Εδώ θα βρείτε το τρέχον τηλεοπτικό πρόγραμμα, μπορείτε να διασκεδάσετε παίζοντας τα παιχνίδια μας, να ενημερωθείτε διαβάζοντας τα νέα μας ή να πάρετε μέρος στους διαγωνισμούς μας.