ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ

Κέρδισε τετραπλές προσκλήσεις για την ταινία Οι Ευχούληδες 3: Μαζί για μπάντα

Διαγωνισμοί

Το Nickelodeon και η Universal Studios σου δίνουν την ευκαιρία να δεις πρώτος την ταινία Οι Ευχούληδες 3: Μαζί για μπάντα! Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στις  16:00 στον κινηματογράφο Village Cinemas, The Mall Athens!

 

 

Υπόθεση 

 Οι Ευχούληδες 3: Μαζί για Μπάντα. Μετά από δύο ταινίες αληθινής φιλίας και ατελείωτου φλερτ, η Πόπι και ο Μπραντς  είναι επιτέλους επίσημα ζευγάρι! Καθώς έρχονται πιο κοντά, η Πόπι ανακαλύπτει το μυστικό παρελθόν του Μπραντς. Ήταν κάποτε μέλος της αγαπημένης της boyband, ενός μουσικού φαινομένου, των BroZone, μαζί με τους τέσσερις αδερφούς του: τον Φλόιντ  τον Τζον Ντόρι  τον Σπρους  και τον Κλέι. Η BroZone διαλύθηκε όταν ο Μπραντς ήταν ακόμα μωρό και από τότε, ούτε αυτός ούτε η οικογένειά του έχουν συναντηθεί ξανά με τα αδέρφια του. Όταν όμως δύο μοχθηροί κακοί η ποπ σταρ Βέλβετ  και ο Βενίραπαγάγουν τον αδερφό του Μπραντς, τον Φλόιντ, εξαιτίας του ταλέντου του στη μουσική, ο Μπραντς και η Πόπι ξεκινούν ένα ψυχοφθόρο και συγκινητικό ταξίδι με στόχο να σμίξουν ξανά με τα υπόλοιπα αδέρφια και να σώσουν τον Φλόιντ από μια τύχη, πιο δυσάρεστη κι από όταν ένα αστέρι της ποπ κουλτούρας πέφτει στην αφάνεια.

 

Για να διεκδικήσεις τετραπλές προσκλήσεις, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα και μπες στην μεγάλη κλήρωση!

Φόρμα συμμετοχής

NICKELODEON GREECE

Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Nickelodeon. Εδώ θα βρείτε το τρέχον τηλεοπτικό πρόγραμμα, μπορείτε να διασκεδάσετε παίζοντας τα παιχνίδια μας, να ενημερωθείτε διαβάζοντας τα νέα μας ή να πάρετε μέρος στους διαγωνισμούς μας.