Ο Δελφινομικρούλης απο τη Rosebud21

Νέα

Ετοιμαστείτε για τον «Δελφινομικρούλη», ή αλλιώς ήρθε η ώρα να… βουτήξετε σε έναν κόσμο γεμάτο θαυμαστά πλάσματα και υποβρύχιες περιπέτειες, σε μια ταινία κινουμένων σχεδίων-απόλαυση για όλη την οικογένεια!

 

Ένα μικρό αγόρι, ο Άμπαν, επιβιώνει από ένα αεροπορικό δυστύχημα. Για καλή του τύχη, όμως, σώζεται από ένα κοπάδι δελφινιών, ανάμεσα στα οποία και ο Σέφιντ, ένα μικρό δελφίνι που αμέσως γίνεται αχώριστος με τον Άμπαν. Το αγόρι και το δελφίνι μεγαλώνουν παρέα σαν αδέλφια, διασκεδάζοντας τους πάντες γύρω τους με τα παιχνίδια και τα κόλπα τους.

 

Όμως, μια μέρα η γαλήνη του χαρούμενου κόσμου τους θα διαταραχτεί από την άφιξη ενός κακού Χταποδιού, που θέλει να εξουσιάζει τον υποβρύχιο κόσμο.

 

Ο Άμπαν εξορίζεται στην ξηρά, όπου τον βρίσκει και τον φροντίζει ένας καλόκαρδος άνδρας της θάλασσας. Με τη βοήθειά του, το αγόρι θα ξεκινήσει ένα μεγάλο ταξίδι για να λύσει το μυστήριο της πραγματικής του ταυτότητας, αλλά και να βοηθήσει τον υποβρύχιο κόσμο να αντιμετωπίσει τον μεγάλο του εχθρό.

 

Ετοιμαστείτε για έναν κόσμο γεμάτο θαυμαστά πλάσματα, ξεκαρδιστικές περιπέτειες και πολλή, πολλή αγάπη, σε μια ταινία κινουμένων σχεδίων-απόλαυση για ολόκληρη την οικογένεια!

 

 

Γνωρίστε τους χαρακτήρες!

 

Άμπαν

 

Ο Άμπαν είναι ένα μικρό αγόρι που βρέθηκε μόνο έπειτα από ένα αεροπορικό δυστύχημα. Όχι εντελώς μόνος όμως: μια οικογένεια από δελφίνια τον βρήκε και τον μεγάλωσε σαν ένα από αυτά. Παρόλο που η θάλασσα είναι το σπίτι του, το αγόρι είναι περίεργο για τις πραγματικές του ρίζες και θα ξεκινήσει ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτειες για να τις ανακαλύψει – όπως και να αντιμετωπίσει το φοβερό Χταπόδι, που θέλει να εξουσιάσει τον υποβρύχιο κόσμο.

 

 

Σέφιντ

 

Είναι ένα μικρό δελφίνι, που έχει μια ιδιαιτερότητα στην εμφάνισή του και αισθάνεται ότι είναι κάπως παράταιρος από τα υπόλοιπα δελφίνια εξαιτίας της. Είναι σαν αδελφάκι του Άμπαν: έχουν μεγαλώσει μαζί και κάνουν τα πάντα παρέα. Βάζει πάντα τα δυνατά του για να τον στηρίξει σε ό,τι κι αν κάνει – είναι ο πιο πολύτιμος σύμμαχός του!

 

 

Χταπόδι

 

Είναι το βασικό εμπόδιο για τον μικρό μας ήρωα, ένα πλάσμα γεμάτο εχθρικά συναισθήματα και τη βαθιά επιθυμία για να αναδειχθεί βασιλιάς του υποβρύχιου κόσμου. Θα τα καταφέρει;

 

 

Νακόντα

 

Μπορεί να είναι πλέον απλώς ένας άπληστος συλλέκτης μαργαριταριών και να λέει κάπως υπερβολικές ιστορίες από τις ηρωικές του μέρες όταν ήταν ναύτης, όμως ο Νακόντα έχει μεγάλη καρδιά και τις καλύτερες προθέσεις. Καταλήγει κι αυτός να βοηθά και να εκπαιδεύει τον μικρό Άμπαν στις αναζητήσεις του.

 

Γέρος

 

Αρχικά, μοιάζει με καλοκάγαθο παππούλη, όταν περιμαζεύει το αγόρι από τον ωκεανό. Όμως, η σκοτεινή του πλευρά δεν θα αργήσει να αποκαλυφθεί…

 

 

Μπίμπι

 

Ζει μόνη της σε ένα νησί. Έχει υπό την προστασία της κάτι αναπάντεχο και φοβερά σημαντικό για τον μικρό Άμπαν. Της αρέσει να αφηγείται παραμύθια για τον Σωτήρα της Θάλασσας και τη μητέρα του, την Αφροδίτη – παραμύθια που θα αποδειχθούν σημαντικά για την ιστορία μας…

 

 

Η Μεγάλη Χελώνα

 

Είναι η σοφότερη από όλα τα πλάσματα του υποβρύχιου κόσμου. Έχει βοηθήσει τον μικρό Άμπαν στη ζωή του ανάμεσα στα ψάρια και τα άλλα πλάσματα της θάλασσας. Και θα σταθεί δίπλα του στη μάχη ενάντια στο εχθρικό Χταπόδι.

 

12 Σεπτεμβρίου στους κινηματογράφους

από τη Rosebud.21

 

Δείτε το τρέιλερ:

 

NICKELODEON GREECE

Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Nickelodeon. Εδώ θα βρείτε το τρέχον τηλεοπτικό πρόγραμμα, μπορείτε να διασκεδάσετε παίζοντας τα παιχνίδια μας, να ενημερωθείτε διαβάζοντας τα νέα μας ή να πάρετε μέρος στους διαγωνισμούς μας.