Η Αγκαλιά Αγάπης και η συγγραφέας Χριστίνα Ντούμα στο 51ο Φεστιβάλ βιβλίου!

Νέα
Την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου στις 20:30 το απόγευμα στη σκηνή Καλλιρρόη Παρρέν στο Πεδίον του Άρεως, η Χριστίνα Ντούμα η συγγραφέας τις πιο γλυκιάς σειράς βιβλίων Αγκαλιά Αγάπης που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Κυριόπουλος για τον Θοδωρή μας, θα περιμένει μικρούς και μεγάλους φίλους για μία όμορφη ομιλία αλλά και για να τους γνωρίσει από κοντά.
Μαζί της θα είναι η καθηγήτρια φιλολογίας Maria Lugia Di Stefano! αλλά και ο Πατήρ Χρήστος Μήτσιος! (ΠαπάΠΑΟΚ) Θα είμαστε και όλοι εμείς για τον Θοδωρή μας.
Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για τον Θοδωρή μας και τον αγώνα που κάνει μπορείς να επισκεφθείς το site Theodore’s Miracle.org και το Facebook page Theodore’s Miracle
Η σειρά βιβλίων αγκαλιά αγάπης της Χριστίνας ντούμα κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Κυριόπουλος και θα βρίσκεται στο 51ο Φεστιβαλ βιβλίου (περίπτερο 85 )μέχρι της 14 Σεπτεμβρίου μαζί με τα υπόλοιπα συναρπαστικά  βιβλία των εκσόσεων Κυριόπουλος!

NICKELODEON GREECE

Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Nickelodeon. Εδώ θα βρείτε το τρέχον τηλεοπτικό πρόγραμμα, μπορείτε να διασκεδάσετε παίζοντας τα παιχνίδια μας, να ενημερωθείτε διαβάζοντας τα νέα μας ή να πάρετε μέρος στους διαγωνισμούς μας.