Bakugan

BAKUGAN η σειρά

Νέα

Το Bakugan Battle Planet είναι εδώ και θα το λατρέψεις. Είναι η νέα σειρά του Nickelodeon και θα γίνει μανία. Το Bakugan: Batle Planet είναι εδώ και τα έχει όλα. Δράση, μάχες, αγωνία και τέλειους χαρακτήρες. Είσαι έτοιμος να βουτήξεις μαζί μας στον κόσμο του;

Η υπόθεση

Η σειρά ακολουθεί τις περιπέτειες του Νταν Κούζο και των φίλων του Λία, Σαν Καζάμι, Γουίντον Στάιλς και μαζί τους είναι και ο υπέροχος σκύλος τους ο Κεραυνός. Η παρέα γνωστή και ως «οι Απίθανοι» ανεβάζει βιντεάκια στο ViewTube. Μια νύχτα γίνονται μάρτυρες μιας μονομαχίας Bakugan και κάπως έτσι η ζωή τους αλλάζει και μαζί με τα Βakugan πολεμούν τους νταήδες της πόλης τους. Όσο η ζωή τούς συνεχίζεται, γνωρίζουν τον δισεκατομμυριούχο Benton Dusk, o οποίος ανακαλύπτει έναν μυστικό κόσμο τον «Λαβύρινθο» όπου ζουν όλα τα Bakugans. Όταν ένας κυνηγός Bakugan ο Στράτα απαγάγει κάποια Bakugans η περιπέτεια ξεκινά…

Oι ήρωες

Έλα να δούμε και να γνωρίσουμε παρέα τους “Απίθανους” και τις τρελές περιπέτειες τους

Νταν Κούζο (Bakugan σύντροφος: ο Ντραγκονόιντ )

Ο Νταν είναι το «Ταλέντο». Δώστε μια κάμερα σε αυτό το παιδί και είναι βέβαιο ότι θα τα πάει τέλεια. Ο Dan είναι αθλητικός, εξωστρεφής και υποστηρικτικός – ένας φυσικός ηγέτης, παρόλο που δεν βλέπει τον εαυτό του έτσι. Κατά τη διάρκεια της σύντομης και γοητευτικής του ζωής, ο Dan έχει κάνει πολλούς φίλους, αλλά είναι πιστός στους δύο καλύτερους του, τον Γουίντον Στάιλς και τη Λία. Έχουν περάσει πολλά μαζί και ακόμη και όταν είχαν διαφωνίες, κανείς δεν ξεφεύγει.

Γουίντον Στάιλς (Bakugan σύντροφος: o Tρόξ)

O Γουίντον έχει ένα χαλαρό στυλάκι και είναι φίλος του Νταν από την πρώτη τάξη. Συναντήθηκαν όταν ο Νταν φεύγοντας από το τραπέζι του μεσημεριανού κι έσπασε την φορητή του κονσόλα. Ο Γουίντον την διόρθωσε με ένα συνδετήρα και λίγο τσίχλα. Ναι, ο Γουίντον είναι έξυπνος. Πραγματικά έξυπνος. Και όπως πολλά έξυπνα παιδιά, διατηρεί τα ταλέντα του για τον εαυτό του, καθώς δεν του άρεσαν τα πρέπει που του βάζει ο κόσμος. . Σε αντίθεση με την υπερβολική νοημοσύνη του, ο Γουίντον είναι πειραχτήρι μαγειρεύει το χάος με τον Νταν, δημιουργεί υπέροχα βίντεο και… περιστασιακά κάνει μικρά ταξίδια στο γραφείο του διευθυντή.

Λία (Bakugan σύντροφος: ο Γκόρθιον)

Η Λία αγαπά την μόδα και έχει άποψη για την αισθητική αν και δεν ανησυχεί καθόλου για το πώς φαίνεται. Εκφράζει τον εαυτό της μέσα από τα ρούχα που σχεδιάζει. Η Λία Βενέγκας είναι τόσο μοναδική όσο φαίνεται . Όταν ο Νταν και ο Γουίντον δεν μπορούσαν να μετατρέψουν το βίντεο τους σε επιτυχία, ήταν η Λια που ήρθε και με μερικές προτάσεις, έσωσε την κατάσταση. Ο Νταν και ο Γουίντον ρώτησαν αν η Λια είχε σκεφτεί ποτέ να σκηνοθετήσει. Από τότε, η Λία Βενέγκας υπήρξε «σκηνοθέτιδα της ομάδας και η νεότερη καλύτερη φίλη των Νταν και Γουίντον.

Σαν Καζάμι (Bakugan σύντροφος: ο Χάιντορους )

Κάθε ομάδα έχει έναν φαν, σε αυτήν είναι ο Σαν ο οποίος ταξίδεψε από πάρα πολύ μακριά για να γνωρίσει την παρέα του Νταν και να γίνει κομμάτι της. Ώριμος για την ηλικία του και μυστηριώδης, ο Σαν έχει ένα μυστικό που δεν είχε κανέναν για να το μοιραστεί. Μέχρι τώρα …

Κεραυνός (Bakugan σύντροφος: ο Χάουλκορ)

Είναι 18… Σε σκυλίσια χρόνια! Ο Κεραυνός Eίναι γαλλικό μπουλντόγκ! Διαθέτει ένα κολάρο που του επιτρέπει να κουβαλάει και να εκτοξεύει το δικό του Bakugan. Όλοι όσοι γυρίζουν βίντεο σαν αυτά των «Απίθανων» χρειάζονται έναν φύλακα και για τους ηρωές μας αυτό τον ρόλο είχε ο Κεραυνός. Ένας αδέσποτος που βρίσκεται στο πίσω μέρος του σπιτιού του Νταν, ο Κεραυνός έχει γίνει η ανεπίσημη μασκότ της ομάδας.

Οι αντίπαλοι

Ώρα να ρίξουμε μια ματιά σε κάποιους από αυτούς τους περίεργους τύπους που κάνουν δύσκολη την ζωή των «Απίθανων»

Μάγκνους (Bakugan σύντροφος: Ο Νίλιους)

Ένα μασκοφόρο αγόρι που χρησιμοποιεί το ισχυρό Bakugan Nillious γίνεται ο νούμερο ένα αντίπαλος του Ντάν Ο Mάγκνους δεν ενδιαφέρεται για τη φήμη του και κρατά την ταυτότητά του μυστική. Παρά το γεγονός ότι εργάστηκε για την AAANIMUS INC., Ο Μάγκνους πιστεύει πάρα πολύ στον κώδικα bushido των σαμουράι, αν κι εμφανώς έχει χάσει τον δρόμο του.

Στράτα

35 ετών κάποτε κυνηγούσε ζώα και την άγρια ζωή, μέχρι την στιγμή που ανακάλυψε την ύπαρξη των Bakugans. Από τότε έχει προσαρμόσει τις τέλειες τεχνικές κυνηγιού του για να εντοπίζει και να εξουδετερώνει Bakugans, ενώ έχει συλλάβει μερικά διατηρώντας τα ως τρόπαια στο αρχοντικό του.

Φιλομίνα Ντασκ

Η Φιλομίνα είναι η μεγαλύτερη, πιο σκληρή και πιο έξυπνη αδερφή του Benton Dusk. Αφού ο Benton είχε σοβαρά προβλήματα με τον πατέρα του, η Φιλομίνα ανέλαβε το ρόλο της Chief Officer της επιχειρηματικής αυτοκρατορίας Ντασκ και την πήγε σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Αδίστακτη και ρεαλίστρια, η Φιλομίνα δεν έχει αγάπη για τον Μπέντον. Αν μη τι άλλο, θα ήθελε να τον βγάλει τελείως εκτός. Με μια βαθιά γνώση για τα Bakugan, η Φιλομίνα έχει ξοδέψει μια περιουσία προσπαθώντας να ξεκλειδώσει τα μυστικά τους για λογαριασμό της AAANIMUS INC.

Συνταγματάρχης Τριπ

Ο συνταγματάρχης Armstrong Tripp είναι στην υπηρεσία της Φιλομίνα και της AAANIMUS INC. Βρίσκει τις μάχες με παιδιά υποβαθμιστικές και ίσως άνευ λόγου ωστόσο δεν μοιράζεται την δυσαρέσκεια με το αφεντικό του.
Μια ομάδα από παιδιά που χρηματοδοτείται από την AAANIMUS INC . Μπορεί να μοιάζουν cool και ωραίοι στην αρχή και αυτοί και τα βίντεο που δημιουργούν, ωστόσο είναι μια ψυχρή ομάδα και η της AAANIMUS INC τους χρησιμοποιεί για να έχει καλή εικόνα σε άλλες εταιρίες.

NICKELODEON GREECE

Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Nickelodeon. Εδώ θα βρείτε το τρέχον τηλεοπτικό πρόγραμμα, μπορείτε να διασκεδάσετε παίζοντας τα παιχνίδια μας, να ενημερωθείτε διαβάζοντας τα νέα μας ή να πάρετε μέρος στους διαγωνισμούς μας.