ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ

Κερδίστε τα υπέροχα πατίνια SHOKO Χ-speed & prime 3 in 1!

Διαγωνισμοί

To Nickelodeon και η AS φέρνουν μεγάλο διαγωνισμό με δώρο τα υπέροχα SHOKO πατίνια.

Η σειρά Shoko αποτελεί την ιδανική επιλογή για παιδιά ηλικίας από 12 μηνών έως 12 ετών.  Πατίνια με ανθεκτική κατασκευή για τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια, σε πανέμορφα χρώματα και σε ελκυστικές τιμές! Διαθέτουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που τα κάνουν να ξεχωρίζουν και αποτελούν την τέλεια επιλογή για παιδιά που ανεβαίνουν πρώτη φορά σε πατίνι αλλά και για μεγαλύτερα παιδιά που θέλουν να εντυπωσιάσουν με τα κόλπα τους.

 

Shoko Πατίνι X-Speed Light Με Led Φως
To SHOKO X-Speed Light είναι ένα δυναμικό, γρήγορο και ανθεκτικό τρίτροχο πατίνι για παιδιά ηλικίας 5 και πάνω με χαρακτηριστικά που το κάνουν αρχηγό στην κατηγορία. Στρίβει με την κλίση του σώματος και εγγυάται μια βόλτα με απόλυτη ασφάλεια. Έχει χοντρές ρόδες που του επιτρέπουν να πηγαίνει ακόμη και σε δρόμους με χώμα ή χαλίκι και εντυπωσιακά φωτάκια LED στις ρόδες που τραβάνε πάνω τους όλα τα βλέμματα!
Shoko Πατίνι Πολυμορφικό Prime 3 σε 1

Το SHOKO Prime 3 σε 1 είναι ένα πολυμορφικό, ασφαλές και ανθεκτικό πατίνι που θα γίνει διαχρονική παρέα για το παιδί και δεν θα θέλει να το αποχωριστεί με τίποτα.

● Το παιδί από 12 μηνών έρχεται σε επαφή για πρώτη φορά με το πατίνι και κάνει τις πρώτες του βόλτες καθήμενο στην εργονομική θέση με πλήρη ασφάλεια, υπό την καθοδήγηση γονέα, αρχίζοντας σιγά σιγά να εξοικειώνεται με την ιδέα.

 

● Από 24 μηνών, με την απλή και εύκολη αφαίρεση του τιμονιού, το πατίνι μπορεί να μετατραπεί σε ένα χρήσιμο και πρακτικό πατίνι ισορροπίας, με άνετη θέση, ειδικά σχεδιασμένο για την ανάπτυξη της οδηγικής ισορροπίας του παιδιού. Με αυτή τη λειτουργία το παιδί επιχειρεί την πρώτη του αυτόνομη χρήση του πατινιού καθήμενο και μαθαίνει να ισορροπεί μόνο του ώστε να μη χρειάζεται την υποστήριξη ή την παρουσία των γονιών του.

 

● Από 36 μηνών και πάνω το παιδί έχοντας πλέον αναπτύξει την ισορροπία του και νιώθοντας πια σίγουρο για τις οδηγικές του δεξιότητες, είναι έτοιμο να χρησιμοποιήσει το πατίνι με πλήρη αυτονομία και να διασκεδάσει κάνοντας ατελείωτες βόλτες, με άνεση, ασφάλεια και στυλ.

Φόρμα συμμετοχής

NICKELODEON GREECE

Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Nickelodeon. Εδώ θα βρείτε το τρέχον τηλεοπτικό πρόγραμμα, μπορείτε να διασκεδάσετε παίζοντας τα παιχνίδια μας, να ενημερωθείτε διαβάζοντας τα νέα μας ή να πάρετε μέρος στους διαγωνισμούς μας.