Αργοναύτες η οργή του Ποσειδώνα
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ

Κέρδισε διπλές προσκλήσεις για την ταινία Αργοναύτες: H οργή του Ποσειδώνα!

Διαγωνισμοί

Το Nickelodeon και η Tanweer, σου δίνουν την ευκαιρία να δεις πρώτος την ταινία Αργοναύτες η οργή του Ποσειδώνα την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στις 16:00 στα Town Cinemas.

Λίγα λόγια για την ταινία

Η ζωή κυλάει ήρεμα στην Ιωλκό, το πανέμορφο και ακμάζον λιμάνι της αρχαίας Ελλάδας. Μέχρι που ο Ποσειδώνας οργίζεται και απειλεί να το εξαφανίσει. Ένα πανέξυπνο και περιπετειώδες νεαρό ποντίκι μαζί με τον γάτο που παίζει τον ρόλο του θετού του πατέρα σπεύδουν να βοηθήσουν τον γερασμένο πια Ιάσωνα και τους Αργοναύτες στην αποστολή διάσωσης της πόλης. Η εκστρατεία αυτή θα τους οδηγήσει σε μέρη μακρινά, όπου ζουν μυθικά πλάσματα και μερικά από τα πιο επικίνδυνα τέρατα της μυθολογίας!

Η περιπέτεια ξεκινά! Μην αργείς, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη παρακάτω φόρμα και διεκδίκησε διπλές προσκλήσεις!

Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε!

« Η ταινία ‘ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ: Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ’ κυκλοφορεί την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου στις ελληνικές αίθουσες από την Tanweer»

NICKELODEON GREECE

Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Nickelodeon. Εδώ θα βρείτε το τρέχον τηλεοπτικό πρόγραμμα, μπορείτε να διασκεδάσετε παίζοντας τα παιχνίδια μας, να ενημερωθείτε διαβάζοντας τα νέα μας ή να πάρετε μέρος στους διαγωνισμούς μας.