τα αβγά και τα πασχάλια
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ

Κέρδισε προσκλήσεις για την ταινία «Τα αβγά και τα πασχάλια»

Διαγωνισμοί

Το Nickelodeon και η Tanweer σου δίνουν την ευκαιρία να δεις πρώτος την ταινία τα αβγά και τα πασχάλια την Κυριακή 19 Μαρτίου στις 16:00 (ώρα προσέλευσης 15:30) στα Town Cinemas!

Σύνοψη

Το Σχολείο Κουνελιών είναι σε εγρήγορση: Το ύπουλο κουνέλι της πόλης, Λέο θέλει να καταστρέψει το Πάσχα μια για πάντα. Συνωμοτώντας με τις αλεπούδες, σχεδιάζει να καταστρέψει όλα τα αυγά του Πάσχα. Θα καταφέρουν τα κουνέλι του Πάσχα, Μαξ, Έμι, καθώς και οι φίλοι τους να τον σταματήσουν;

Με τη βοήθεια της σοφής δασκάλας τους, της Μαντάμ Ερμιόνης, οι ήρωές μας πρέπει να μάθουν να κυριαρχούν σε μια μυστηριώδη τεχνική μάχης και να μάθουν τι σημαίνει να εμπιστεύεσαι κάποιον–ακόμα και μια αλεπού.

Για να διεκδικήσεις οικογενειακες τετραπλες προσκλήσεις, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην φόρμα συμμετοχής και μπες στην κλήρωση!

Φόρμα συμμετοχής

NICKELODEON GREECE

Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Nickelodeon. Εδώ θα βρείτε το τρέχον τηλεοπτικό πρόγραμμα, μπορείτε να διασκεδάσετε παίζοντας τα παιχνίδια μας, να ενημερωθείτε διαβάζοντας τα νέα μας ή να πάρετε μέρος στους διαγωνισμούς μας.