Αγκάθα Μίστερι: Ένας διαγωνισμός όλο μυστήριο έρχεται στο Nickelodeon!

Νέα
Τι είναι πολύ ωραίο το καλοκαίρι; ( και μην πεις το παγωτό, δεν μετράει!)
Τι λες για λίγο μυστήριο να συντροφεύσει τις καλοκαιρινές μας διακοπές; Περιπέτειες γεμάτες ανατροπές, εκπλήξεις και φινάλε που θα σε συναρπάσει. Όλα αυτά υπάρχουν στην σειρά Άγκάθα Μίστερι του Σερ Στιβ Στίβενσον που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας.
Εμείς εδώ στο Nickelodeon λοιπόν, επειδή αγαπάμε το μυστήριο και τη δράση όσο και εσύ, σου δίνουμε την ευκαιρία να κερδίσεις τα βιβλία της σειράς Άγκαθα Μίστερι από τις εκδόσεις Μίνωας και να πας διακοπές παρέα με την Άγκαθα και τους φίλους της.
Ποια είναι όμως η Άγκαθα;
Επίδοξη ντετέκτιβ με εξαιρετική διαίσθηση. Γυρίζει τον κόσμο παρέα με τον αδέξιο ξάδερφό της Λάρι, τον πιστό της μπάτλερ και τον γάτο Γουάτσον για να λύσουν τα πιο περίπλοκα μυστήρια.
 Και επειδή κάτι μας λέει ότι σίγουρα θέλεις να μάθεις περισσότερα για τις περιπέτειες τους, Κάνε κλικ εδώ και πάρε μέρος στον πιο μυστηριώδη διαγωνισμό…
Καλό καλοκαίρι!

NICKELODEON GREECE

Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Nickelodeon. Εδώ θα βρείτε το τρέχον τηλεοπτικό πρόγραμμα, μπορείτε να διασκεδάσετε παίζοντας τα παιχνίδια μας, να ενημερωθείτε διαβάζοντας τα νέα μας ή να πάρετε μέρος στους διαγωνισμούς μας.