ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ

Κέρδισε τετραπλές προσκλήσεις για την ταινία Tρεις κλέφτες και ένα λιοντάρι!

Διαγωνισμοί
Το Nickelodeon και η Tanweer σε στέλνουν στην Avant Premiere της ταινίας Tρεις κλέφτες και ένα λιοντάρι την κυριακή 14 ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι στα Οptions Cinemas στο Ίλιον.

Υπόθεση

 

 

Όλοι θα ζούσαν ειρηνικά στο ειδυλλιακό Κάρδαμο αν δεν υπήρχαν οι τρεις ταραξίες,Κάσπερ, Τζέσπερ και Τζόναθαν που όλο κόβουν βόλτες.

Το χάος κυβερνάει τις ζωές τους και το σπίτι τους. Συγκατοικούν με ένα λιοντάρι και χρειάζονται άμεσα μία οικονόμο, οπότε καταστρώνουν ένα σχέδιο απαγωγής της κυρίας Σοφίας που φημίζεται για τη νοικοκυροσύνη της. Όμως, οι διοικητικές της δεξιότητες είναι ακόμα πιο σπουδαίες από τις οικοκυρικές της:  Διαφεντεύει τουςκλέφτες και τους βάζει να κάνουν τις δουλειές οι ίδιοι.  Σιγά σιγά, οι τρεις τουςαντιλαμβάνονται ότι έχουν πέσει στην παγίδα της.  Η μόνη λύση είναι να ξεφορτωθούν την κυρία Σοφία επιστρέφοντας της πίσω στην πόλη.

Μετά από μία έφοδο, καταλήγουν στη φυλακή, αλλά όταν η πόλη κινδυνεύει, οι ληστές έχουν μίαακόμα ευκαιρία να αποδείξουν ότι η γενναιότητα μπορεί να κάνει τη διαφορά!

Για να διεκδικήσεις τετραπλές προσκλήσεις συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα και πάρε μέρος στη μεγάλη κλήρωση!

Φόρμα συμμετοχής

NICKELODEON GREECE

Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Nickelodeon. Εδώ θα βρείτε το τρέχον τηλεοπτικό πρόγραμμα, μπορείτε να διασκεδάσετε παίζοντας τα παιχνίδια μας, να ενημερωθείτε διαβάζοντας τα νέα μας ή να πάρετε μέρος στους διαγωνισμούς μας.