ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ

Κέρδισε μοναδικά δώρα Barbie!

Διαγωνισμοί

Το Nickelodeon και η αγαπημένη μας Barbie σε καλούν στον πιο λαμπερό, Χριστουγεννιάτικο Barbie διαγωνισμό! Κέρδισε ένα  Barbie τροχόσπιτο

 

Ξεκίνα για το απόλυτο κάμπινγκ με το Barbie τροχόσπιτο Με επτά χώρους παιχνιδιού, μια επική τσουλήθρα και πολλά αξεσουάρ αφήγησης. Εμπνέει ατελείωτες υπαίθριες περιπέτειες. Με τροχούς και διθέσια καμπίνα, τα παιδιά μπορούν να φορτώσουν το τροχόσπιτο και να οδηγηθούν στον προορισμό των ονείρων τους!

 

 

 

Διεκδίκησε μία από τις  ξεχωριστές Barbie Pop Reveal, γεμάτες εκπλήξεις και μαγεία!

 

Οι κούκλες ​Barbie Pop Reveal έχουν οκτώ διασκεδαστικές εκπλήξεις! Ανοίξτε τη συσκευασία για να βρείτε μία από τις τέσσερις γεύσεις της σειράς «Φρούτα»: φράουλα/λεμόνι, καρπούζι ή σταφύλι. Ανοίξτε το καπάκι και αφαιρέστε τα σακουλάκια, στη συνέχεια ανοίξτε το επάνω μέρος και δείτε τη χρωματιστή γλίτσα να κυλάει πάνω από τα παγάκια που έχουν μέσα αξεσουάρ. Βγάλτε έξω τη γλίτσα για περισσότερη διασκέδαση. Βρείτε μέσα στα παγάκια πατίνια και ένα μικρό αναψυκτικό. Τα παγάκια χρησιμοποιούνται ξανά και ξανά για πολλές ώρες παιχνιδιού! Ανακαλύψτε μία κούκλα με άρωμα φρούτου, ένα ζωάκι με άρωμα, ένα ρούχο και αξεσουάρ. Κάθε κούκλα Pop Reveal Barbie είναι ευλύγιστη και έχει μαλλιά και μακιγιάζ που αλλάζει χρώμα. Τα παιδιά θα θέλουν να αποκτήσουν όλες τις κούκλες της σειράς!

 

Και για τις μικρές ηρωίδες, 10 ασθενοφόρα Barbie σας περιμένουν για απίστευτες διασωστικές αποστολές! Τόσο με το ασθενοφόρο όσο και με το ιατρείο, αυτό το σετ Barbie® προσφέρει διασκέδαση δύο σε ένα, με ένα σετ που μετατρέπεται εύκολα. Απαντήστε σε κλήσεις με το ασθενοφόρο – οι σειρήνες ακούγονται και τα φώτα ανάβουν με το πάτημα ενός κουμπιού – και μετά δώστε φροντίδα όταν φτάσετε. Απλά σηκώστε τον μοχλό στο πίσω μέρος του οχήματος για να μετατραπεί αμέσως σε ιατρείο πλάτους 60 εκ.! Και οι δύο πλευρές ανοίγουν για να αποκαλύψουν τρεις ξεχωριστούς χώρους παιχνιδιού: έναν χώρο υποδοχής και περιστρεφόμενη καρέκλα, μια αίθουσα αναμονής με ένα μαγαζάκι δώρων κρυμμένο πίσω από την τηλεόραση και μια αίθουσα εξετάσεων με μηχάνημα ακτίνων Χ και γράφημα όρασης, καθώς και ένα ‘κυλιόμενο’ κρεβάτι εξέτασης που προσαρμόζεται από επίπεδο σε καθιστικό (όπως ένα πραγματικό)! Περισσότερα από 20 αξεσουάρ για να φαντάζονται τα παιδιά αμέτρητες ιστορίες!

 

 

Για να διεκδικήσεις μια μοναδική κουκλίτσα, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα και πάρε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό !

 

Φόρμα συμμετοχής

NICKELODEON GREECE

Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Nickelodeon. Εδώ θα βρείτε το τρέχον τηλεοπτικό πρόγραμμα, μπορείτε να διασκεδάσετε παίζοντας τα παιχνίδια μας, να ενημερωθείτε διαβάζοντας τα νέα μας ή να πάρετε μέρος στους διαγωνισμούς μας.