Κατασκήνωση κατασκόπων- The Graphic Novel

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Stuart Gibbs

Η δημοφιλής σειρά Σχολή Κατασκόπων του βραβευμένου συγγραφέα μπεστ σέλερ των New York Times Στιούαρτ Γκιμπς κυκλοφορεί τώρα και σε Graphic Novel σε εικονογράφηση Άντζαν Σαρκάρ.

H σχολή κατασκόπων πηγαίνει κατασκήνωση και ο Μπεν Ρίπλεϊ πρέπει να αναλάβει τη δεύτερή του αποστολή:

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΠΡAΚΤΟΡΑΣ: Mπεν Ρίπλεϊ

ΑΠΟΣΤΟΛH: Να πας στην κατασκήνωση κατασκόπων. Αν και δεν θα είναι μόνο παιχνίδι και χαρά. Η σατανική οργάνωση SPY­DER ετοιμάζει πάλι κάτι κακό κι εσύ με κάποιον τρόπο συνδέεσαι με αυτό.

ΣΤOΧΟΙ: Για να ανακαλύψεις τι σχεδιάζει η SPYDER, θα πρέπει να συνεργαστείς σε μια περιπέτεια στην άγρια φύση με την Έρικα Χέιλ, την καλύτερη εκπαιδευόμενη κατάσκοπο (που την έχεις ερωτευτεί τρομερά) – και τον πατέρα της, Αλεξάντερ Χέιλ, που δεν είναι και τόσο καλός κατάσκοπος όσο ο ίδιος ισχυρίζεται.

Προσοχή: Μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις οικογενειακά θέματα των Χέιλ, εχθρικές επιθέσεις, ορμητικά ποτάμια, εισερχόμενους πυραύλους, αναπαραστάσεις του Αμερικανικού Εμφυλίου Πολέμου και αρκούδες.

Βάλε τα δυνατά σου για να επιβιώσεις.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ: ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ ΗΛΙΚΙΑ: 9+ Μάθετε περισσότερα

VIDEO

NICKELODEON GREECE

Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Nickelodeon. Εδώ θα βρείτε το τρέχον τηλεοπτικό πρόγραμμα, μπορείτε να διασκεδάσετε παίζοντας τα παιχνίδια μας, να ενημερωθείτε διαβάζοντας τα νέα μας ή να πάρετε μέρος στους διαγωνισμούς μας.