Τα ξαδέλφια Stuart και Ivy μπορεί να προέρχονται από πολύ διαφορετικά υπόβαθρα, αλλά επειδή είναι οικογένεια , αυτό τους κάνει φίλους για πάντα. Τώρα που ζουν κάτω από την ίδια στέγη, πρέπει να μάθουν να χειρίζονται αυτή τη νέα δυναμική. Όταν η μαμά του Stuart πήρε μετάθεση στο εξωτερικό, ο μπαμπάς του Clark, που αγαπά τη διασκέδαση, αποφάσισε να μεταφέρει την οικογένεια στο Πόρτλαντ του Όρεγκον για να ζήσει με τον αδελφό του τον Lewis, ένα δικηγόρο που ακολουθεί πάντα πιστά τους κανόνες, και την οικογένειά του. Η γεμάτη αυτοπεποίθηση και κοινωνικά ενεργή Ivy, και ο τετραπέρατος και χαρισματικός Stuart μεγαλώνουν μαζί και ξεκινούν για νέες περιπέτειες, όλες εν όνοματι της διάσωσης του πλανήτη ενώ παράλληλα το διασκεδάζουν! Παρόλο που τα ξαδέλφια δεν συμφωνούν πάντα, ο Ivy και ο Stuart μαθαίνουν ότι είναι καλύτερα όταν είναι μαζί και μάλιστα όταν συνεργάζονται, είναι ασταμάτητοι! 

Είστε έτοιμοι να γνωρίσουμε τους χαρακτήρες;

Ivy
Η Ivy είναι γεμάτη ζωντάνια, ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση. Αγαπά τα ζώα και τους ανθρώπους, είναι ευρηματική και κάνει πάντα τον κόσμο καλύτερο ! Εχει καλλιτεχνική φλέβα με μοντέρνα και κουλ αισθητική και νοιάζεται υπερβολικά για τους άλλους. Αποτελεί επίσης έμπνευση ως θετικό πρότυπο για τους χιλιάδες συνδρομητές που ακολουθούν την φιλανθρωπία της, Ivy Cares.

Stuart
Χαρισματικός, εξωστρεφής, με επιχειρηματικό μυαλό αλλά και παρορμητικός! Ο Stuart είναι ένας αυτοαποκαλούμενος οραματιστής που έχει καλές προθέσεις, αλλά συχνά βρίσκεται σε καταστάσεις στις οποίες πρέπει να διορθώσει τους μπελάδες που δημιούργησε. Είναι νέος στην πόλη και του λείπει η μαμά του που πήρε πρόσφατα μετάθεση, αλλά τουλάχιστον έχει τα ξαδέλφια για στήριξη.

Leaf
Έξυπνος, περίεργος και ταραχοποιός, ο Leaf θαυμάζει την μεγαλύτερη αδελφή του, Ivy και τον ξάδερφό του, τον Stuart, και προσπαθεί πάντα να συμπεριλάβει τον εαυτό του σε ό, τι κάνουν. Δημιουργεί έναν ιδιαίτερο δεσμό με τον θείο του, ο οποίος έφερε ένα νέο επίπεδο διασκέδασης στο σπίτι. Ο χορός είναι η ζωή του!

Lewis
Ο πατέρας της Ivy και του Leaf επιβάλλει στα παιδιά την υπευθυνότητα και φροντίζει να εφαρμόζουν τους κανόνες. Ο Lewis είναι δικηγόρος που υπερηφανεύεται για την περιβαλλοντική του συνείδηση (έχετε δει πόσα διαφορετικά δοχεία απορριμμάτων έχει ;!). Ακολουθεί πολύ διαφορετική προσέγγιση γονικής μέριμνας από τον μικρότερο αδελφό του Clark και καταφεύγει περιστασιακά σε μια πιο ανώριμη εκδοχή του όταν διαφωνούν.

Clark
Ο πατέρας του Stuart είναι μοντέρνος, ανέμελος και πολύ διασκεδαστικός! Ο Clark είναι κατά βάθος παιδί. Εχει μια πληθώρα χόμπι, από καράτε μέχρι ζωγραφική και απο ξυλογλυπτική μέχρι το να παίζει ντραμς. Σε σύγκριση με τον Lewis τον αδελφό του, ο Clark μπορεί να φαίνεται ανεύθυνος, αλλά νούμερο ένα προτεραιότητα του είναι πάντα ο γιος του.

 

 

Ξαδέρφια Μαζί | Απο το Σάββατο 13 Απριλίου και κάθε Σαββατοκύριακο στις 15:30 μόνο στο Nickelodeon!