Επιβιβαστείτε για την πιο μεγάλη περιπέτεια…και ακολουθείστε τον Τόμας καθώς εξερευνά μακρινές χώρες! Ινδία! Αυστραλία! Κίνα!

Ανακαλύψτε φανταστικά άγρια ζώα και διασκεδάστε με τους απίθανους φίλους του!

Είστε έτοιμοι να γνωρίσετε τον Τόμας και τους φίλους του; 
tomas1
 
Τόμας
 
Ο Τόμας είναι το μπλε τρενάκι με τον αριθμό 1. Είναι ένα μικρό ατίθασο τρενάκι που συχνά έχει ατυχήματα, κυρίως από τον ενθουσιασμό του να κάνει πράγματα που μόνο μεγαλύτερα τρενάκια μπορούν να κάνουν.Πάντα όμως καταφέρνει να βρει τη λύση με το δικό του μοναδικό τρόπο. Ο Τόμας δουλεύει πολύ σκληρά και πάντα προσπαθεί να είναι ένα χρήσιμο Τρενάκι.
percy1
 
Πέρσι
Ο Πέρσι είναι το πράσινο τρενάκι με τον αριθμό 6 και είναι το νεότερο μέλος του σιδηροδρομικού σταθμού του Χοντροπατάτα. Δεν του αρέσει καθόλου η περιπέτεια και είναι ικανοποιημένος με το να κάνει βόλτες στο προαύλιο.
Ο Πέρσι είναι ο καλύτερος φίλος του Τόμας και η αγαπημένη του δουλειά είναι να παραδίδει την αλληλογραφία. Του αρέσει πάντα να βοηθάει και μερικές φορές τα άλλα τρενάκια το εκμεταλλεύονται.
james1
 
Τζεϊμς
Ο Τζέιμς είναι το κόκκινο τρενάκι με τον αριθμό 5. Είναι ένα μεσαίου μεγέθους τρενάκι με έξι ρόδες μικρότερες από του Γκόρντον, αλλά μεγαλύτερες από του Τόμας.
Έχει ένα λαμπερό κατακόκκινο χρώμα και μπρούτζινο καμπανάκι και θεωρεί τον εαυτό του ως ένα Πραγματικά Μεγαλοπρεπές Τρενάκι. Μερικές φορές η μεγάλη ιδέα που έχει για τον εαυτό τον οδηγεί σε προβλήματα, καθώς θεωρεί πως δεν πρέπει να κάνει όλες τις δουλειές.
gordon1
 
Γκόρντον
Ο Γκόρντον είναι το μπλε τρενάκι με τον αριθμό 4 που τραβάει το εξπρές. Είναι ένα από τα ανώτερα μέλη της οικογένειας των τρένων, είναι το γρηγορότερο και πιο δυνατό τρενάκι της ομάδας του Χοντροπατάτα - και το ξέρει.
Είναι καλός, πάντα με διάθεση να συγχωρεί και να χρησιμοποιεί την απίστευτη δύναμή του για να βοηθήσει μικρότερα τρενάκια όταν έχουν πρόβλημα. 

Κάθε Σαββατοκύριακο στις 9 π.μ. αποκλειστικά στο Nickelodeon!

 
https://www.thomasandfriends.com/el-gr/