Οι Enhantimals είναι μία παρέα γλυκών κοριτσιών που μοιράζονται έναν ιδιαίτερο δεσμό με τα αγαπημένα τους ζωάκια φιλαράκια.

Κάθε κορίτσι έχει κάτι μοναδικό που χαρακτηρίζει την ίδια αλλά και το ζωάκι φιλαράκι της. 

Μαζί ζουν σε ένα φανταστικό κόσμο γεμάτο διασκέδαση και περιπέτειες. Έναν κόσμο όπου όλα μπορούν να συμβούν με τη δύναμη της φιλίας! 

Ας τις γνωρίσουμε! 

Bree Bunny & Twist
 
Η Μπρι είναι πάντα πνιγμένη μέχρι τα αυτιά σε διάφορες εργασίες που κάνει η ίδια. Η Μπρι και η Τουίστ είναι σαν δύο δίδυμα συντριβάνια που αναβλύζουν με δημιουργικότητα. Κανείς δεν διασκεδάζει περισσότερο από όταν αυτές οι δύο φτιάχνουν κάτι μαζί. 
 
Felicity Fox & Flick
 
Η Φελίσιτι είναι γρήγορη έξυπνη και πάρα πολύ περίεργη για όλα τα πράγματα γύρω της. Στη Φελίσιτι και την Φλικ τους αρέσει να εξερευνούν μαζί καινούρια μέρη.
 
Patter Peacock & Flap
 
Η Πάτερ είναι περήφανη για τα μοδάτα της φτερά και ενθαρρύνει τους φίλους της να είναι και αυτοί περήφανοι επίσης. Η Πάτερ μπορεί να μην έχει την καλύτερη φωνή τραγουδίστριας αλλά όταν συνεργάζεται με την Φλαπ, τα τραγούδια τους ακούγονται σε τέλεια αρμονία. 
 
Danessa Deer & Sprint
 
Η Ντανέσα είναι ντροπαλή και ήσυχη και τα έργα της μιλούν για εκείνη πιο πολύ από τα λόγια της. Το αγαπημένο παιχνίδι της Ντανέσα και της Σπριντ είναι να κάνουν αγώνες δρόμου στο δάσος για να δούνε ποιά είναι ο γρηγορότερη. Όποια κερδίζει είναι με μικρή διαφορά ενός κεράτου.
 
Preena Penguin & Jayla
 
Η Πρίνα είναι η πιο κουλ από όλα τα Enchantimals και οι φίλοι της ξέρουν ότι έχει τις πιο παγωμένες λιχουδιές. Στην Πρίνα και την Τζέιλα τους αρέσει να βολτάρουν με το φορτηγό παγωτού με τα παράθυρα κατεβασμένα και δυνατά τη μουσική.