Η Σελήνη που της έκλεβαν τη λάμψη

Η Λάμψη είναι εσωτερική υπόθεση. Πηγάζει από μέσα μας και ενισχύεται από θετικά συναισθήματα, όπως είναι η αγάπη, η συμπόνοια, η χαρά και η καλοσύνη. Η μοναξιά από την άλλη, αρκεί για να μας κάνει να χάσουμε τη λάμψη μας, όπως η Σελήνη της ιστορίας. Πάντα όμως θα υπάρχει, εκεί έξω, ένας φωτεινός ήλιος που θα μας καταλάβει, θα μας νιώσει και τελικά θα ζεστάνει την καρδιά μας, ώστε να μας δώσει πίσω την χαμένη λάμψη. 
Ένα παραμύθι για μικρούς και μεγάλους, αφιερωμένο στους ανθρώπους που ξέρουν πως να δίνουν λάμψη κι έναν ολόκληρο Ήλιο, γεμάτο ζεστασιά και φως στον διπλανό τους!
 
selini pamela lytra1
 
Η αρθρογράφος- copywriter, Πάμελα Λύτρα, προχώρησε στην έκδοση του πρώτου βιβλίου της. Πρόκειται για το παραμύθι «Η Σελήνη που της έκλεβαν τη λάμψη», το οποίο απευθύνεται σε μικρούς αλλά και μεγάλους κι είναι αφιερωμένο στους ανθρώπους που ξέρουν πως να δίνουν λάμψη κι έναν ολόκληρο Ήλιο, γεμάτο ζεστασιά και φως, στον διπλανό τους!
 
Το μήνυμα που περνούν οι δύο κεντρικοί ήρωες, η Σελήνη και ο Ήλιος, είναι να εκφραζόμαστε ελεύθερα, να εμβαθύνουμε στο συναίσθημα του άλλου και να αναζητούμε το δικό μας μερίδιο ευθύνης στην αγάπη. Έτσι δε θα νιώθει κανείς ξανά μόνος. 
 
«Ας κάνουμε εικόνα το συναίσθημα του άλλου, ας προβληματιστούμε για τη μοναξιά που νιώθουμε, ας αναζητήσουμε το δικό μας μερίδιο ευθύνης στην αγάπη.»
 
Η λάμψη είναι εσωτερική υπόθεση. Πηγάζει από μέσα μας κι ενισχύεται από θετικά συναισθήματα όπως είναι η αγάπη, η συμπόνοια, η χαρά και η καλοσύνη. Η μοναξιά από την άλλη, αρκεί για να μας κάνει να χάσουμε τη λάμψη μας όπως η Σελήνη της ιστορίας. Πάντα όμως θα υπάρχει, εκεί έξω, ένας φωτεινός Ήλιος που θα μας καταλάβει, θα μας νιώσει και τελικά θα ζεστάνει την καρδιά μας ώστε να μας δώσει πίσω τη χαμένη λάμψη.
 
«Εξάλλου, η μοναξιά είναι προσωρινή.
Η λάμψη της αγάπης, παντοτινή»
 
Το παραμύθι «Η Σελήνη που της έκλεβαν τη λάμψη» κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Υδροπλάνο και μπορείτε να το βρείτε εύκολα τόσο online (π.χ. skroutz, public) όσο και στα μεγάλα βιβλιοπωλεία του κέντρου της Αθήνας (Ιανός, Πολιτεία, Τσιγαρίδας, Public) ή στα βιβλιοπωλεία της γειτονιάς, ώστε να στηρίξουμε τις μικρές επιχειρήσεις. 
 
 
Η Πάμελα γράφει για την καλοσύνη, την ευγένεια, τα συναισθήματα,   τις πιο εσωτερικές σκέψεις που πρέπει να εξωτερικεύονται   τόσο από τα παιδιά όσο κι από τους ενήλικες. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Απόφοιτος των Αρσακείων   Σχολείων Ψυχικού, σπούδασε στο Τμήμα Διεθνών κι Ευρωπαϊκών Σπουδών   του Παντείου Πανεπιστημίου, ενώ παράλληλα με το τρίτο και τέταρτο έτος σπουδών παρακολουθούσε μαθήματα Δημοσιογραφίας στο Επαγγελματικό Εργαστήρι Δημοσιογραφίας της οδού Καπλανών. Από μικρή έγραφε συνέχεια, αφού αυτός ήταν ο τρόπος της να εκφράζεται.   Γινόταν η εκδότρια του εαυτού της φτιάχνοντας αυτοσχέδια περιοδικά,   έκανε τη σύνταξη των καθημερινών ειδήσεων, τις οποίες ηχογραφούσε για να   τις διορθώσει έπειτα και πολύ νωρίς ξεκίνησε να γράφει τις πρώτες παιδικές ιστορίες. Στην ενήλικη ζωή της, μετά τις σπουδές, εργάστηκε ως δημοσιογράφος   σε κάθε μορφή των Μ. Μ. Ε. (τηλεόραση, ραδιόφωνο, έντυπο Τύπο) σε μεγάλους Ομίλους, όπως είναι οι Δάφνη Επικοινωνίες, Alpha Media Group, Antenna Group, Τεχνικές Εκδόσεις, Δούσης, Modern Times κ.ά. καταλαμβάνοντας υπεύθυνες θέσεις, όπως αυτή της αρχισυνταξίας. Συνέχισε ως αρθρογράφος-κειμενογράφος στον κλάδο του Digital και σήμερα έχει τη δική της επιχείρηση, το GoogleLovesMe με αντικείμενο το Digital Content-Ghostwriting & Media Planning.
 
/*
*/