Το Santa Claus Kingdom επιστρέφει στο MEC Παιανίας

4 Δεκεμβρίου 2021 - 6 Ιανουαρίου 2022

 
Η εταιρία Λούνα Παρκ Τα Αηδονάκια για 10η χρονιά διοργανώνει το Santa Claus Kingdom, το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο πάρκο οικογενειακής ψυχαγωγίας της Αθήνας. Φιλοξενείται στον στεγασμένο, κλιματιζόμενο εκθεσιακό χώρο του MEC Παιανίας, έκτασης 13.000 τ.μ. και ανοίγει τις πύλες του στις 4 Δεκεμβρίου και αναμένει 165.000 επισκέπτες έως τις 6 Ιανουαρίου του νέου έτους. 
 
santa10
 
ΘEΜΑΤOΠOΙΗΣΗ ΧΩΡOΥ ΒΓΑΛΜEΝΗ ΑΠO ΤO ΠΙO ΓΛΥΚO ΧΡΙΣΤOΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚO ΠΑΡΑΜΥΘΙ
 
Με την υπογραφή διεθνούς φήμης διακοσμητών, το Santa Claus Kingdom θα μετατραπεί για ακόμη μια χρονιά χρονιά σε ένα απέραντο Παγωμένο Βασίλειο! 
 
santa4
 
Φέτος στο πάρκο θα συναντήσουμε πολλαπλές θεματοποιημένες ζώνες:
 
H Χώρα των Πάγων: Παγωμένα βουνά, χιονισμένα δέντρα, ποτάμι με νερό και τεχνητό καταρράκτη. Το σκηνικό μας ζωντανεύει με την ύπαρξη animatronics (αρκούδες, λύκους, πιγκουίνους κ.α.)
 
Το Δάσος των Ξωτικών: Σε ένα μαγεμένο δάσος, καλά κρυμμένο από τα μάτια του κόσμου, ζουν τα ξωτικά τις παραμυθοχώρας του Παγωμένου Βασιλείου. Το δάσος είναι γεμάτο από μαγικά δέντρα τα όποια καρποφορούν τεράστια και πολύ γευστικά γλυκά. Επίσης εκεί υπάρχει το γνωστό και μη εξαιρετέο εργοστάσιο παιχνιδιών και πολλά εργαστήρια μαγείας!
 
santa3
 
Η Μαγική Καστροπολιτεία: Ένα πραγματικό κάστρο, με 5 ξεχωριστά υποθέματα, θα μας μεταφέρει στο κόσμο της μαγείας και του παραμυθιού του Παγωμένου Βασιλείου!
Το Χωριό του Άι-Βασίλη από το Ροβανιέμι: Σκηνική αναπαράσταση του σπιτιού του Άι-Βασίλη με 3 υποθέματα: - Ο στάβλος με τους Ταράνδους – Το ταχυδρομείο με τα γράμματα των παιδιών – Το εργοστάσιο παιχνιδιών.
 
Φέτος, για πρώτη φορά, το πάρκο θα φιλοξενήσει ένα τεράστιο θέατρο 2.000 τ.μ. το οποίο θα εμπλουτίσει τα ήδη αμέτρητα παιχνίδια ψυχαγωγίας όσο και τη θεματοποίηση του πάρκου.
 
santa11
 
Santa Claus Kingdom σημαίνει:
 
• Αμέτρητα παιχνίδια για όλες τις ηλικίες και το τεράστιο κλασσικό παγοδρόμιο  
• Παραμυθένιος – χριστουγεννιάτικος διάκοσμος
• Frodi - ο χιονάνθρωπος των Χριστουγέννων, η επίσημη mascot του πάρκου
• Ο αληθινός Άι Βασίλης από το Ροβανιέμι της Φινλανδίας
• H θεατρική παιδική παράσταση «Το Μαγικό Μενταγιόν των Χριστουγέννων»
• Καλλιτεχνικά εργαστήρια
• Χριστουγεννιάτικη αγορά με 20 καταστήματα
• Food court με 12 εστιατόρια και ένα μεγάλο καθιστικό
 
santa222
/*
*/