Η «Δεσύλλας» μπαίνει δυναμικά στον χώρο του παιδικού βιβλίου ως «Εκδόσεις Δεσύλλας»

Η ελληνική εταιρεία εκδόσεων παιχνιδιών και βιβλίων Δεσύλλας, πάντα δίπλα στις σύγχρονες ανάγκες παιδιών και γονέων, έρχεται να ενδυναμώσει την παρουσία της εταιρείας στην ελληνική αγορά, με μια ακόμη σημαντική προϊοντική κατηγορία, τα παιδικά βιβλία. 
 
Μια νέα προϊοντική κατηγορία που θα αγκαλιάσει το παιδί από τη βρεφική του ηλικία ώσπου να μεγαλώσει, με γνώμονα πάντα το καλό και ποιοτικό βιβλίο, συνεχίζοντας με συνέπεια την επιτυχημένη πορεία της εταιρείας Δεσύλλας εδώ και 40 χρόνια στο εκπαιδευτικό, ποιοτικό παιχνίδι.
 
Στην εκδοτική λίστα των Εκδόσεων Δεσύλλας, που απαρτίζεται από 45 τίτλους, θα βρείτε επιλεγμένα βιβλία από τους μεγαλύτερους εκδότες του εξωτερικού (Quarto Group, Magic Cat Publishing, Little Tiger Group, κ.ά.), με σύγχρονο ύφος, θεματολογία και αισθητική, φροντισμένα με παιδαγωγική επιμέλεια, καθώς και συνεργασίες με βραβευμένους Έλληνες συγγραφείς και μεταφραστές όπως ο Αντώνης Παπαθεοδούλου, Φίλιππος Μανδηλαράς, Μαρία Αγγελίδου, κ.ά. 
 
desilas books
 
Οι κατηγορίες του εκδοτικού προγράμματος των Εκδόσεων Δεσύλλας είναι:
 
1. Βιβλία από χαρτόνι (1+, 2+, 3+)
Ένας διασκεδαστικός κόσμος για το μικρό παιδί! Διαδραστικά βιβλία, με κινούμενα μέρη, πολύχρωμες εικόνες που ξεπετάγονται και κείμενα με ζωηρές ομοιοκαταληξίες, θα κινήσουν την περιέργεια και τη φαντασία, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη κινητικών δεξιοτήτων και στην αναγνώριση λέξεων και ήχων. 
 
2. Βιβλία με ήχους (3+, 6+) 
Πατήστε όπου υπάρχει νότα για να ακούσετε τα αγαπημένα σας μουσικά όργανα, αγαπημένα κλασικά κομμάτια και διαφορετικά είδη μουσικής. Κείμενα με ομοιοκαταληξίες για τα μικρότερα παιδιά και με περισσότερες πληροφορίες για τα μεγαλύτερα παιδιά, που θα τα βοηθήσουν να εμβαθύνουν στον κόσμο της μουσικής και του μπαλέτου. 
 
3. Βιβλία εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων (4+, 5+)
Με αυτές τις δραστηριότητες, η διασκέδαση δεν σταματά ποτέ! Τα παιδιά θα εξασκηθούν στη γραφή, στην αριθμητική, στη ζωγραφική και σε πολλά ακόμα, συμβάλλοντας στη λογική και κριτική σκέψη, στη λεπτή κινητικότητα και στη δημιουργική έκφραση, καθώς και στην καλλιέργεια της αντίληψης της πραγματικότητας και της ενσυναίσθησης. 
 
4. Βιβλία γνώσεων (4+, 8+)
Βιβλία που θα βοηθήσουν τα παιδιά να εμπλουτίσουν το λεξιλόγιό τους, εικονογραφημένοι χάρτες γεμάτοι πληροφορίες, που αναδεικνύουν κορυφαία πολιτισμικά και φυσικά σημεία ενδιαφέροντος από όλο τον κόσμο, βιβλία για την εξέλιξη από την προϊστορία ως το τέλος του Μεσαίωνα, καθώς και για τη συμπεριφορά των έμβιων όντων.
 
5. Βιβλία με πολύχρωμη εικονογράφηση (2+, 3+, 6+)
Χαρούμενες και αστείες ιστορίες που θα ταξιδέψουν τα μικρά παιδιά στον κόσμο του παραμυθιού. Τρυφερές ιστορίες, που προβάλλουν τόσο αξίες όσο και θέματα σύγχρονου προβληματισμού για τα μεγαλύτερα παιδιά και τους γονείς.
 
6. Χριστουγεννιάτικα βιβλία (2+, 4+)
Χριστουγεννιάτικες ιστορίες γεμάτες τρυφερότητα και χιούμορ για τα μικρότερα παιδιά.
Ένα μουσικό κουτί από τα παλιά, μαζί με μια εικονογραφημένη κλασική ιστορία θα χαρίσει στα μικρά και θα θυμίσει στα «μεγάλα» παιδιά την απόλυτη μαγεία των Χριστουγέννων.
 
Από το 1981, η ελληνική εταιρεία εκδόσεων παιχνιδιών και βιβλίων Δεσύλλας παράγει και διανέμει παιχνίδια με βασικό γνώμονα την υψηλή ποιότητα, την παιδαγωγική και ψυχαγωγική αξία για ενήλικες και παιδιά. Με τη συνεχή προσθήκη νέων προϊόντων όσο και νέων προϊοντικών κατηγοριών,
ενδυναμώνεται η παρουσία της εταιρείας Δεσύλλας στην ελληνική αγορά. 
 
/*
*/