AVENUE summer rangers

AVENUE summer rangers 22/06-28/07/2018

Τώρα που έκλεισαν τα σχολεία, το AVENUE υποδέχεται τους μικρούς προστάτες των ακτών!

Όπως πάντα το Εμπορικό μας Κέντρο είναι η λύση για όλες τις εργαζόμενες μαμάδες και όχι μόνο. Οργανώσαμε με πολλή προσοχή μια σειρά δραστηριοτήτων έτσι ώστε να σας φέρουμε κοντά μας για τα ψώνια σας αλλά και για την απασχόληση των παιδιών σας.

Μαζί μας θα είναι πιστοποιημένοι φορείς που θα τα ενημερώσουν πώς να προστατεύουν τη θάλασσα και τις ακτές και πώς θα απολαμβάνουν το μπάνιο τους και το παιχνίδι στην παραλία, με ασφάλεια αλλά και πώς θα προστατέψουν τη φύση από την περιβαλλοντική καταστροφή.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, από τις 22 Ιουνίου ως τις 28 Ιουλίου, τα παιδιά «μαθαίνουν», «παίζουν» και «δημιουργούν». Μέσα από το θεατρικό παιχνίδι, την δραματοποιημένη αφήγηση πρωτότυπων θεατρικών παραμυθιών και τις κατασκευές και μαζί με τις εξειδικευμένες ομάδες που επισκέπτονται το AVENUE, τα παιδιά αντιλαμβάνονται τα πιο επίκαιρα θέματα και κάνουν την γνώση παιχνίδι.

Γνωρίζουν τα πάντα για τις χελώνες μαζί με τον ΑΡΧΕΛΩΝ, μαθαίνουν κανόνες ασφαλούς κολύμβησης με τη Lifeguard Hellas και γίνονται πιο προσεκτικά στα θαλασσινά τους παιχνίδια παρέα με τη Safe Water Sports.

Επίσης υποδεχόμαστε τους «Μαχητές κατά του Άνθρακα» και την περιβαλλοντολόγο Dr Τζωρτζίνα Σπυρή με την ομάδα της που μας εξηγούν ότι με την καύση ορυκτών που περιέχουν άνθρακα για την παραγωγή ενέργειας, απελευθερώνεται επιπλέον "βρώμικοs άνθρακας" στην ατμόσφαιρα. Γενικός στόχος του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι να μπορέσουν τα παιδιά να αναπτύξουν ολιστικά το θέμα της Κλιματικής Αλλαγής και να εξετάσουν τους τρόπους με τους οποίους οι καθημερινές μας δραστηριότητες επηρεάζουν την κλιματική αλλαγή. Η ομάδα πραγματοποιεί τα προγράμματα με την υποστήριξη του Αττικού ζωολογικό πάρκου, του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, του Πελαργού και της Heritage.

Μια καλοκαιρινή εμπειρία για όλα τα παιδιά λίγο πριν ξεκινήσουν τις διακοπές τους!

Παρασκευή 17:00-21:00 / Σάββατο 11:30 - 15:30 / Κυριακή 15/07 11:30 - 15:30

Avenue SummerRangers Programm70x100new 01

/*
*/