Κέρδισε διπλές προσκλήσεις για την ταινία Ο Βίκινγκ και το μαγικό σπαθί

Το Nickelodeon και η Tanweer σε στέλνουν στην avant Premiere της ταινίας "Ο Βίκινγκ και το μαγικό σπαθί". Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στις 4 το μεσημέρι στα Town Cinemas.

Ο Βικ ονειρεύεται να σαλπάρει με τον πατέρα του σε μέρη μακριά από τις σκανδιναβικές ακτές. Αλλά εκείνος δεν είναι και πολύ σίγουρος ότι ο γιος του έχει τα προσόντα να γίνει ένας τρανός και αληθινός Βίκινγκ. Όλα αλλάζουν όταν ο πατέρας του αρπάζει ένα μυστηριώδης σπαθί από τον μεγαλύτερο εχθρό του. Ο Βικ ξαφνικά βρίσκεται να ζει την περιπέτεια της ζωής του.

Ποιος είναι ο Βικ;
Ο Βικ είναι ένας πολυμήχανος ήρωας. Έχει ευφυείς ιδέες, ανώτερες της σωματικής ρώμης. Ο Βικ είναι μικροκαμωμένος και ευαίσθητος. Δεν εκπροσωπεί τον τυπικό Βίκινγκ. Στην πραγματικότητα, ο Βικ είναι ένας εμβληματικός χαρακτήρας με θετικό πρόσημο και ένας αγαπημένος ήρωας των παιδιών. Κέρδισε γενιές και γενιές χάρη στην τηλεοπτική σειρά που έχει παίξει σε πάνω από 130 χώρες. Έχει έρθει, λοιπόν, η ώρα να κατακτήσει τη μεγάλη οθόνη με την πρώτη ταινία κινουμένων σχεδίων. Ο Βικ δείχνει σε μικρούς και μεγάλους ότι μπορούν να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις με έξυπνες ιδέες και ευφυία και όχι μόνο με τη μυϊκή δύναμη.

Από πού μας έρχεται ο Βικ;
Ο Βικ βασίζεται σε ένα παιδικό βιβλίο με την υπογραφή του σουηδού συγγραφέα και δημοσιογράφου Ρούνερ Γιόνσον. Το βιβλίο κυκλοφόρησε το 1963 και παρακολουθεί τις περιπέτειες του μικροκαμωμένου και φοβισμένου, αλλά πανέξυπνου νεαρού Βικ. Ο νεαρός ήρωας λύνει τα προβλήματα στα οποία μπλέκουν επανειλημμένα οι ενήλικες Βίκινγκ μόνο με το μυαλό του. Ανάμεσα στο 1965 και το 1993, ο Γιόνσον έγραψε έξι συνέχειες και τα βιβλία επανακυκλοφόρησαν πολλές φορές, ενώ ακολούθησε μία τηλεοπτική σειρά που σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

 

Για να διεκδικήσεις διπλές προσκλήσεις, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα

/*
*/