Κέρδισε προσκλήσεις για την ταινία Μάρμαντιουκ!

O Μαραντιουκ, ο πιο σκανδαλιάρης σκύλος του κόσμου επιστρέφει κι εσύ μπορείς να είσαι εκεί!

"Το Nickelodeon και η Odeon σε στέλνουν στην avant premiere της ταινίας Μαρμαντιούκ

Ένας θρυλικός εκπαιδευτής σκύλων πιστεύει πως μπορεί να μεταμορφώσει τον Μάρμαντιουκ από ένα απείθαρχο, μα αξιολάτρευτο Γερμανικό Μολοσσό στον επόμενο νικητή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Σκύλων.

Ποιός είναι όμως ο Μάρμαντιουκ

Με παρουσία σε 660 εφημερίδες, 20 διαφορετικών χωρών, δυο ντουζίνες βιβλία που έχουν πουλήσει πάνω από 100 εκ. αντίτυπα παγκοσμίως, αλλά και νικητής του βραβείου National Cartoonist Society’s, ο Μάρμαντιουκ συντροφεύει τους μικρούς αναγνώστες από το 1954.

O αξιολάτρευτα σκανταλιάρης Μάρμαντιουκ είναι η επιτομή του οικόσιτου σκύλου. Έτοιμος ανα πάσα στιγμή για σκανταλιά, αλλά με βαθιά αίσθηση της αγάπης και της ευθύνης για την οικογένειά του. Έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού, επειδή είναι πραγματικό σκυλί.

Είτε σώζει ένα αδέσποτο γατάκι, είτε παίζει με παιδιά, ή ακόμα και όταν πλησιάζει ηλικιωμένους στο πάρκο, πάντοτε κάνει τους θαυμαστές του να χαμογελάνε. Τίποτε δεν είναι μεγαλύτερο από την καρδιά του Μάρμαντιουκ, ούτε ακόμα και οι ήδη γιγαντιαίες πατούσες του!


Αν θες να διεκδικήσεις προσκλήσεις για την avant premiere της ταινίας την Τρίτη 3 Ιανουαρίου στις 11:30 στο The Mall Athens

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα συμμετοχης, πές μας τι χρώμα ήταν το σκυλάκι που πέρασε απο την οθόνη σου στο σημερινό επεισόδιο του Άλβιν και μπες στην κλήρωση!

/*
*/