Κερδίστε προσκλήσεις για την ταινία «Τρεις ευχές για την Σταχτοπούτα»

Μετά τον θάνατο του πατέρα της, η καλόκαρδη αλλά και θαρραλέα Σταχτοπούτα ζει με τη σκληρή θετή μητέρα της και την κακομαθημένη θετή αδερφή της Ντόρα που της φέρονται σαν υπηρέτρια στο ίδιο της το σπίτι. Κατά τη διάρκεια μιας από τις καθημερινές της αποδράσεις στο δάσος, η Σταχτοπούτα εμποδίζει ένα ζευγάρι ανδρών να κυνηγήσουν άγρια ​​ζώα, ανάμεσά τους και τον όμορφο πρίγκιπα του βασιλείου.
 
staxtopouta 1
 
Αμέσως νιώθουν έλξη ο ένας για τον άλλον, αλλά ο πρίγκιπας αναμένεται να βρει την κατάλληλη νύφη στον επόμενο βασιλικό χορό,  όπου η Σταχτοπούτα δεν επιτρέπεται να παρευρεθεί. Εφοδιασμένη με πολύ κουράγιο και δυναμωμένη από τα τρία μαγικά φουντούκια της, αποφασίζει να σταθεί για τον εαυτό της και να καθορίσει τη μοίρα της. Είναι σε θέση να απελευθερωθεί από την τυραννία της θετής της μητέρας και να βρει την αληθινή αγάπη;
 
staxtopouta 2
 
Το Nickelodeon και η Tanweer σας προσκαλούν στην Avant Premiere της ταινίας «Τρεις ευχές για την Σταχτοπούτα» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Απριλίου στις 15:30, στα Town Cinemas στη Γλυφάδα, στις 15:00 στην αίθουσα 1.
 
staxtopouta 3
 
Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό και να διεκδικήσετε μια από τις 135 διπλές προσκλήσεις παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.
Ο διαγωνισμος έχει ολοκληρωθεί. 
 
ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα μέτρα κατά του covid-19 που ισχύουν στα Town Cinemas είναι:
 
Υποχρεωτική χρήση μάσκας από την είσοδο στον κινηματογράφο και καθ’ όλη την διάρκεια προβολής της ταινίας
Είσοδος στον κινηματογράφο γίνεται με:
Πιστοποιητικό εμβολιασμού και εφόσον έχουν παρέλθει 14 ημέρες από την τελευταία δόση ή Πιστοποιητικό νόσησης που εκδίδεται τριάντα (30) μέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν
Οι ως άνω υποχρεώσεις ισχύουν από δεκαοκτώ (18) ετών και άνω
Ανήλικοι από 4 ετών έως 17 ετών εναλλακτικά και με επίδειξη self-test 24 ωρών πριν την προγραμματισμένη ώρα προβολής
Τα ανωτέρω πιστοποιητικά επιδεικνύονται είτε σε έγχαρτη μορφή (εκτυπωμένα), είτε ηλεκτρονικά μέσω της κινητής συσκευής του θεατή.
Απαιτείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας παράλληλα με τον έλεγχο των πιστοποιητικών.
 

Διάρκεια διαγωνισμού 8/4/2022 - 14/4/2022 - Οι νικητές ειδοποιήθηκαν με email.

 
/*
*/