Ολοκαίνουριος διαγωνισμός LEGO® City ήρθε στο Nickelodeon!

Είσαι έτοιμος να αναλάβεις δράση και να ζήσεις απίστευτες περιπέτειες με μοναδικό στυλ;
Γιατί τώρα έχεις την ευκαιρία να αποκτήσεις ένα από τα τρομερά οχήματα LEGO® City !
Απλά λάβε μέρος στο διαγωνισμό!
Δες τα επεισόδια Lego City Adventures, που προβάλλονται Δευτέρα - Παρασκευή στις 3 μ.μ. στο Nickelodeon! 
Εντόπισε  τη φιγούρα που θα εμφανιστεί στο δεξί μέρος της οθόνης σου,
συμπλήρωσε τη σωστή απάντηση και τα στοιχεία σου στη παρακάτω φόρμα και ίσως είσαι ένας από τους 15 τυχερούς!
Διάρκεια διαγωνισμού 21/3/2022 - 3/4/2022
Ο Διαγωνισμός έληξε, δείτε στο τέλος της σελίδας τους νικητές
 60319 LEGO
 
60319 LEGO® City Πυροσβεστική Διάσωση & Αστυνομική Καταδίωξη
Πρόσεχε, γατούλα! ΜΠΑΜ! Μια κακοποιός με κλοπιμαία, έπεσε πάνω σε ένα φανάρι κυκλοφορίας με το αυτοκίνητο διαφυγής της, και προκάλεσε φωτιά στην πόλη. Στείλε την αστυνομική μοτοσικλέτα για να πιάσεις την κακοποιό που το σκάει! Μετά, έλα μαζί με τον πυροσβέστη της τηλεοπτικής σειράς LEGO® City πάνω στο πυροσβεστικό βανάκι, πήγαινε επιτόπου και στείλε το πυροσβεστικό ντρόουν να σβήσει τις φλόγες. Εντυπωσιακή δράση σε περιμένει στη LEGO City!
 
60314 LEGO
 
60314 LEGO® City Αστυνομική Καταδίωξη Φορτηγού Παγωτών
Μπαμ! Οι σκληρόκαρδοι εγκληματίες Κρουκ Άις και Κρουκ Κριμ ξήλωσαν ένα ΑΤΜ από τη βάση του και το σκάνε με το ειδικά διαμορφωμένο φορτηγό παγωτών! Στείλε στη δράση τον αστυνομικό της LEGO® City με το τρομερό όχημα αναχαίτισης! Απόφυγε τις ριπές παγωτού που εκτοξεύονται από τον εκτοξευτή παγωτού του φορτηγού και ρίξε τα καρφιά σκασίματος ελαστικών για να ακινητοποιήσεις τους κακοποιούς! ΑΠΙΘΑΝΗ δράση σε περιμένει στη LEGO City!
 
60343 legocity
 
60343 LEGO® City Μεταφορικό Ελικοπτέρου Διάσωσης
Βοήθησε να παραδοθεί το καινούργιο Ελικόπτερο Διάσωσης στη βάση του στη LEGO® City. Το απίθανο κόκκινο φορτηγό διαθέτει μια μακριά, αρθρωτή καρότσα και αναδιπλούμενα προειδοποιητικά φώτα για πολύ φαρδιά φορτία! Αφού φορτώσεις και ασφαλίσεις το ελικόπτερο, ανέβα στο φορτηγό και κατευθύνσου προς την εθνική οδό. Πολλές αεροπορικές αποστολές διάσωσης σε περιμένουν!
 
60317 LEGO
 
60317 LEGO® City Αστυνομική Καταδίωξη στην Τράπεζα
Η Μπέτυ, ο Χάκσοου Χανκ και ο Βίτο κάνουν επιδρομή στην τράπεζα της πόλης. Μπαμπ! Ανοίγουν τεράστιες τρύπες στους τοίχους για να αφαιρέσουν τον χρυσό, το ATM και τον μετρητή χαρτονομισμάτων. Πρόκειται για επιδρομή υψηλής τεχνολογίας – έχουν ακόμα και ντρόουν! Ώρα για τις ειδικές δυνάμεις της LEGO® City. Επιστράτευσε το ελικόπτερο που εκτοξεύει δίχτυ, επιβιβάσου στο σούπερ ανθεκτικό θωρακισμένο φορτηγό και βοήθησε την Ρούκυ Πάρτνουρ και τον Σαμ Γκρίζλντ να σώσουν την κατάσταση!
 
60320 LEGO
 
60320 LEGO® City Σταθμός Πυροσβεστικής
Έλα μαζί με τον Φιν Μακόρμακ, τη Φρέια Μακλάουντ και τους συναδέλφους τους πυροσβέστες για περιπέτειες γεμάτες δράση στον σταθμό πυροσβεστικής της πόλης. Ρίξε μια ματιά στην αίθουσα ελέγχου και τα διαμερίσματα των πυροσβεστών και μετά κατέβα από τον πυροσβεστικό στύλο στο μηχανοστάσιο. Ω, όχι – ένα γατάκι χρειάζεται διάσωση και μια φωτιά πρέπει να σβήσει! Πιάσε τη σκάλα διάσωσης, στείλε επιτόπου το ελικόπτερο κατάσβεσης και ανέβα στο πυροσβεστικό φορτηγό. Ώρα για δράση!
 
Ο Διαγωνισμός ολοκληρώθηκε Οι νικητές είνα : dimitrios zoras
Αναστασης Βενιζελος
Αλέξης Γιαννόπουλος
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΤΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Αντωνία Μελιανου
Θεοδωρα Μπακιρτζη
Γεώργιος Παπαμαύρος
Γιάννης Πέτρου
ΦΟΙΒΟΣ ΠΙΚΡΟΣ
Κατερίνα Σαραντινού
Γεώργιος Σιακαβαρας
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΤΑΣΙΟΣ
Απόλλωνας Χούντας
Κωνσταντίνα Ειρήνη Χωματά
Αμαλία Πουρνάρα
/*
*/