Απίθανος διαγωνισμός LEGO® NINJAGO® είναι στο Nickelodeon!

Νέος απίθανος διαγωνισμός LEGO® NINJAGO® ήρθε στο Nickelodeon!
Δες αυτό το Σαββατοκύριακο τα επεισόδια Ninjago:The Island στις 20:30!
Εντόπισε τη φιγούρα που θα εμφανιστεί στο δεξί μέρος της οθόνης
Συμπλήρωσε τη σωστή απάντηση και τα στοιχεία σου στη παρακάτω φόρμα 
και διεκδίκησε ένα από τα φανταστικά δώρα LEGO® NINJAGO® 
5 Δώρα, 3 Νικητές για κάθε δώρο! 
Λάβε μέρος στο διαγωνισμό Ninjago και ίσως είσαι ένας από τους 15 τυχερούς!
 
 
71745 LEGO
 
71745 LEGO® NINJAGO® Τσόπερ Μηχανή Ζούγκλας του Λόιντ
Διάσχισε την πυκνή ζούγκλα ενός μυστηριώδους νησιού με την Τσόπερ Μηχανή Ζούγκλας του Λόιντ. Αλλά πρόσεχε τον Φύλακα Βροντών που είναι έτοιμος να αντεπιτεθεί με το επικίνδυνο δόρυ του για να προστατεύσει το πολύτιμο φυλαχτό της καταιγίδας! Πυροδότησε τους 2 εκτοξευτές της μηχανής εναντίον του ή αποσύνδεσε το ιπτάμενο όχημα από τη μηχανή για να το χρησιμοποιήσει η Νία ως σανίδα του σερφ και να μπει στη μάχη. Ποιος θα θριαμβεύσει σε αυτή την εντυπωσιακή, γεμάτη δράση σύγκρουση;
 
71735 LEGO
 
71735 LEGO® NINJAGO® Legacy Το Τουρνουά των Στοιχείων
Έλα μαζί με τους νίντζα και τους δασκάλους των στοιχείων σε ένα γεμάτο δράση τουρνουά για νίντζα ικανότητες! Οργάνωσε μονομαχίες μεταξύ του Τζέι και του Τζέικομπ ή του Μπολόμπο και του Γκράβις με την πλατφόρμα μάχης του ναού. Πήδα μέσα στο περιστρεφόμενο όπλο, φόρεσε ρόλερ μπλέιντ ή αντιμετώπισε το περιστρεφόμενο όπλο καθώς προπονείσαι για να γίνεις νίντζα. Ποιος θα πιάσει μια πολύτιμη λεπίδα από νεφρίτη και θα θριαμβεύσει στο Τουρνουά Των Στοιχείων;
 
71740 LEGO
 
71740 LEGO® NINJAGO® Legacy Ηλεκτρο-ρομπότ του Τζέι
Ένωσε τις δυνάμεις σου με τον Τζέι και το εκπληκτικό Ηλεκτρο-ρομπότ του για να αντιμετωπίσεις τον κακό ΄Αιζορ. Μπες στο κόκπιτ του ρομπότ και προχώρα στη μάχη με την 'κουλ' περιστρεφόμενη λεπίδα και το σπαθί. Γουάου! Έχε του νου σου στο όχημα του ΄Αιζορ με τον πανίσχυρο εκτοξευτή που σε πυροβολεί! Υπάρχουν επίσης επικίνδυνες αράχνες και σκορπιοί που πρέπει να αποφύγεις! Πρέπει να θριαμβεύσεις σε αυτή τη μάχη μεταξύ του καλού και του κακού και να οδηγήσεις τους νίντζα στη νίκη!
 
71753 LEGO
 
71753 LEGO® NINJAGO® Legacy Επίθεση του Δράκου της Φωτιάς
Μπες στη μάχη πετώντας μαζί με τους νίντζα και τον τρομακτικό δράκο τους για να αντιμετωπίσεις τον μοχθηρό Γουάιπλας! Ανέβα στη σέλα και πέτα στον ουρανό πριν επιτεθείς στον ανατριχιαστικό στρατηγό σκελετό από ψηλά. Πρέπει να κερδίσεις το Σπαθί της Φωτιάς και μετά, μπορείς να διακοσμήσεις τον χώρο σου με την περιορισμένης έκδοσης χρυσή μίνι φιγούρα Legacy της Νία για να γιορτάσεις τα 10 χρόνια των σετ LEGO® NINJAGO®.
 
71738 LEGO
 
71738 LEGO® NINJAGO® Legacy Μάχη του Ρομπότ Τιτάνα του Ζέιν
Ένωσε τις δυνάμεις σου με τον Ζέιν μέσα στο πανίσχυρο Ρομπότ Τιτάνα για να πολεμήσεις τους Πολεμιστές Φαντάσματα! Πήδα στο κόκπιτ και μπες στην επίθεση με το σπαθί και το περιστρεφόμενο αλυσοπρίονο του ρομπότ. Πυροδότησε τους εκτοξευτές με ελατήριο εναντίον του Γκούλταρ και του Σόουλ Άρτσερ, αλλά πρόσεχε το δρεπάνι και το τόξο με το βέλος που έχουν! Οδήγησε τους νίντζα στη νίκη και μετά διακόσμησε τον χώρο σου με την περιορισμένης έκδοσης χρυσή μίνι φιγούρα Legacy του Τζέι για να γιορτάσεις τα 10 χρόνια των σετ NINJAGO®.
 
 
Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ
Οι παρακάτω νικητές θα ειδοποιηθούν για την αποστολή του δώρου τους
Δημήτρης - Παναγιώτης Πετούσης
Ειρήνη Σελιάμη
ΚΟΣΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΘΑΡΟΠΟΥΛΟΣ
THANASIS POURDAS
Φανή Παπαδά
ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΙΡΕΤΗΣ
Νίκος Καπετανος
Αθηνα Ποτουριδου
Τζωρντίνα Μουστή
Αθηνά Καλπάκη
Kostas ΜΟΣΧΟΥΤΗΣ
Δημήτρης ΠΕΤΣΙΝΑΡΗΣ
Χρήστος Στογιαννίδης
Νανά Καζεπιδου
Νίκος Ελευθερίου
/*
*/