Κερδίστε το υπέροχο Νεραϊδένιο δεντρόσπιτο από την Playmobil!

Εδώ μαζεύονται όλες οι νεράιδες μαζί με τα ζωάκια τους. Ο προβολέας αστεριών στον πάνω πύργο θα φωτίσει το ταβάνι του δωματίου, δημιουργώντας ένα ρομαντικό έναστρο ουρανό. Τα φαναράκια του δέντρου φωσφορίζουν στο σκοτάδι!
 
 neraidenio2
 
Βαθιά μέσα στο μαγεμένο νεραϊδοδάσος βρίσκεται το Νεραϊδένιο δεντρόσπιτο. Εδώ είναι το σπίτι αλλά και το καταφύγιο για τις νεράιδες και τα μαγικά τους ζωάκια. Κάθε είδος νεράιδας αντιπροσωπεύεται με το σύμβολό της στο δεντρόσπιτο. Οι νεράιδες συναντιούνται στο καθιστικό για να συζητήσουν και να χαλαρώσουν. Όταν θέλουν να θαυμάσουν τα αστέρια, πηγαίνουν στο παρατηρητήριο για να χρησιμοποιήσουν το τηλεσκόπιο. Στην ξύλινη εξέδρα πάνω στα κλαδιά μπορούν να ξαπλώσουν και να απολαύσουν τα όμορφα φαναράκια. Στον πύργο του δεντρόσπιτου υπάρχει ένας προβολέας αστεριών που δημιουργεί ένα μαγικό σκηνικό μέσα σε κάθε παιδικό δωμάτιο. Τα μαγικά ζωάκια έχουν τον δικό τους ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπου μπορούν να φάνε, να παίξουν και να ξεκουραστούν.
 
GIFT1
 
Το σετ παιχνιδιού περιλαμβάνει τη Crystal Fairy Elvi με την κρυστάλλινη πεταλούδα της, την Knight Fairy Soraya με τον λύκο της, τον Forest Fairy Zeoti με τη λύγκα του, το Νεραϊδένιο δεντρόσπιτο που αποτελείται από τρεις ορόφους - με ειδικό χώρο για τα μαγικά ζωάκια, κουζίνα, καθιστικό, δωμάτιο με προβολέα αστεριών στην οροφή, παρατηρητήριο με τηλεσκόπιο και πολλά απίθανα αξεσουάρ. 
Θέλετε να κάνετε δικό σας το υπέροχο Νεραϊδένιο δεντρόσπιτο από την Playmobil;
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη παρακάτω φόρμα και πάρτε μέρος στον διαγωνισμό!
 
Διάρκεια διαγωνισμού:1/12/2021 - 15/12/2021   
 
Οι νικητές είναι :
 
Οι νικητές είναι: 
Κωνσταντινα Λυγουρη
ΡΑΦΑΗΛΙΑ ΗΠΕΙΡΩΤΗ
Ισιδωρα Σταμου 
Χριστίνα Ηλιαδη
Παρασκευή Ευαγηέλου
Μαρια Βασιλακοπουλου
Χρυσή Στάμου - Παπάντου
ΜΑΡΙΑ ΜΗΤΡΟΠΕΤΡΟΥ
Μαρία Καπεζάνου
Γιώργος Μίχος  
 
Τα δώρα έχουν αποσταλεί στους νικητές με κούριερ.
 
/*
*/