Κερδίστε το απίθανο Dino Rock από την Playmobil!

H "Dino Rise Team" είναι μία πανίσχυρη ομάδα συνεργασίας των ανθρώπων με τους δεινόσαυρους. Η άπληστη Ludmilla και ο βοηθός της Ralph προσπαθούν διαρκώς να κλέψουν τους τρεις πολύτιμους λίθους για να ανοίξουν τη μαγική πύλη που οδηγεί στο Dino Rock.
dino rock1
 
Στο εργαστήριο τους αναλύουν τις πέτρες και εργάζονται πάνω σε μία νέα εφεύρεση. Όμως η Dino Rise Team έχει πάντα τα μάτια της δεκατέσσερα και αντιστέκεται με τόλμη στις επιθέσεις της Ludmilla και της Comet Corp. Όλα τα μέλη της ομάδας συγκεντρώνονται στο Δεντρόσπιτο και σχεδιάζουν πολύ προσεκτικά την αμυντική τους στρατηγική. Χρησιμοποιούν την ανυψωτική μηχανή για να μεταφέρουν προμήθειες και εργαλεία, και σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης ξεφεύγουν από τη μυστική τσουλήθρα.
 
dino rock2
 
Φυσικά, η Dino Rise Team δεν θα κέρδιζε ποτέ τη μάχη χωρίς τη βοήθεια των δεινοσαύρων. Για να απελευθερώσει τον Στεγόσαυρο, ο Ian βάζει την ενεργειακή πέτρα στην ειδική υποδοχή, την τοποθετεί στον βράχο και τη γυρίζει. Έτσι, ο βράχος σπάει και ο προϊστορικός δεινόσαυρος βγαίνει έξω. Το σετ παιχνιδιού περιλαμβάνει τον Ian, την Ludmilla, τον Ralph, έναν στεγόσαυρο, το εργαστήριο δοκιμών της Comet Corp., ενεργειακές πέτρες, ένα όχημα με τρυπάνι, τον βράχο των δεινοσαύρων "Dino Rock" και πολλά ακόμα απίθανα αξεσουάρ.
 
dino rock3
Εντυπωσιακά εφέ: Όταν τοποθετούνται και αφαιρούνται οι ενεργειακές πέτρες, ενεργοποιούνται διάφορα εφέ φωτισμού, ήχου και "σεισμού" στο Dino Rock. Βάζοντας τις τρεις ενεργειακές πέτρες στη σωστή θέση στον βράχο, ανοίγει η μαγική πύλη που οδηγεί στον κόσμο των δεινοσαύρων.
 
Θέλετε να κάνετε δικό σας το απίθανο Dino Rock απο την Playmobil;
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και πάρτε μέρος στον διαγωνισμό! 
 
Διάρκεια διαγωνισμού 5/11/2021 - 20/11/2021 
 
Ο διαγωνισμός έχει ολοκληρωθεί.
/*
*/