Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την ταινία «Ταξίδι με τον δράκο μου»

Ο Ψευτοφωτιάς, ένας νεαρός ασημένιος δράκος έχει μπουχτίσει να κρύβεται και θέλει να δείξει στην παλαιότερη γενιά ότι είναι αληθινός δράκος.
Όταν οι άνθρωποι βάζουν μπρος για να καταστρέψουν το τελευταίο καταφύγιο της οικογένειας του, ξεκινάει κρυφά ένα επικό ταξίδι με τη σκιουρίνα Σόρελ.
Screenshot 9
 
Σκοπός του είναι να βρει την «Άκρη του Ουρανού», ένα μυστικό παράδεισο για δράκους κάπου στα Ιμαλάια, αλλά στον δρόμο τους πέφτουν πάνω στον νεαρό Μπεν, που ισχυρίζεται ότι είναι δρακοκαβαλάρης. Ενώ ο Μπεν και ο ασημένιος δράκος γίνονται φίλοι, η Σόρελ είναι επιφυλακτική και προσπαθεί να ξεφορτωθεί τον Μπεν με κάθε ευκαιρία.
 
Screenshot 10
 
 
Το παράξενο τρίδυμο πρέπει να συνεργαστεί, γιατί τους κυνηγάει ο Χρυσοκέφαλος, ένα μοχθηρό τέρας-δημιούργημα ενός αλχημιστή που σκοπεύει να καταβροχθίσει κάθε δράκο στη Γη. 
 
Screenshot 11
 
Το Nickelodeon και η Tanweer σας προσκαλούν στην Avant Premiere της ταινίας «Ταξίδι με τον Δράκο μου», που θα πραγματοποιηθεί 
την Δευτέρα 26 Ιουλίου στον στον θερινό κινηματογράφο Αμαρυλλίς (Αγ. Ιωάννου 2, Αγ. Παρασκευή) στις 20:50.
Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με email στις 23/7/2021 και χρειάζεται να είναι στην είσοδο του κινηματογράφου 30 λεπτά νωρίτερα! 
 
Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη παρακάτω φόρμα.
Ο διαγωνισμός έχει ολοκληρωθεί.
 
 
 taxidi afisa
/*
*/