Κερδίστε το απίθανο Smoby - Chef House– Υπαίθριο Εστιατόριο (810403)!

Μπείτε στον κόσμο του Chef House με τη Smoby, ενα πραγματικό υπαίθριο εστιατόριο !!
Σπιτάκι κήπου, με συνδυασμό παιχνίδι ρόλων, που δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να εξερευνήσουν τον κόσμο από τη δική τους οπτική, να πειραματιστούν, να μιμηθούν τον κόσμο των ενηλίκων και να αναπτύξουν την φαντασία τους.
Να ετοιμάσουν τις παραγγελίες των πελατών τους, να τους εξυπηρετήσουν και να εξοφλήσουν χρήματα ως ένα πραγματικό υπαίθριο εστιατόριο!
chef house 810403 01
 
Το Chef House είναι ένα εστιατόριο που περιλαμβάνει τα πάντα.
 
Περιλαμβάνει 38 αξεσουάρ μεταξύ των οποίων Ψυγείο, Φούρνο, εστία αερίου, νεροχύτη με βρύση, μαγειρικά σκεύη, μαχαιροπίρουνα, γλυκά και αλμυρά τρόφιμα, ποτά και πολλά άλλα αξεσουάρ μαγειρέματος καθώς και ταμειακή μηχανή.
Τα παιδιά μπορούν να μαγειρέψουν, να προετοιμάσουν τις παραγγελίες των πελατών τους και να πουλήσουν τα προϊόντα τους, χρησιμοποιώντας την ηλεκτρονική ταμειακή μηχανή, που διαθέτει συρτάρι για μετρητά αλλά και μηχάνημα πιστωτικής κάρτας.
chef house 810403 11
 
Ένα εκπαιδευτικό παιχνίδι ρόλων που θα απασχολήσει τα παιδιά σας και τους φίλους τους, ατελείωτες ώρες, με την εγγύηση ποιότητας Smoby
Διαστάσεις Προϊόντος (ΜxΠxY): 124,5  x 132 x 135,7 cm./ Anti-UV.
Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 2 ετών και άνω.
Κατασκευάζεται στη Γαλλία
 
Το Nickelodeon και η Smoby προσφέρουν σε ένα τυχερό  κάθε εβδομάδα, το "Smoby - CHEF HOUSE – Υπαίθριο Εστιατόριο (810403) για ατελείωτες μαγειρικές στιγμές! 
chef house 810403 09
Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό, συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη παρακάτω φόρμα!
 
 
Διάρκεια διαγωνισμού 1/4/2022 - 24/4/2022
 
Ο διαγωνισμός έχει ολοκληρωθεί.
/*
*/