Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την Avant Premiere της ταινίας Scooby-Doo!

Η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία κινουμένων σχεδίων Scooby-Doo, είναι έτοιμη να βγει στη μεγάλη οθόνη για να μας αφηγηθεί την προέλευση του Scooby-Doo και να εξιστορήσει το μεγαλύτερο μυστήριο στην ιστορία των Mystery Inc.

 rev 1 SCB FP 025c High Res JPEG
H ταινία SCOOBY DOO! αποκαλύπτει πως συναντήθηκαν για πρώτη φορά ο αχώριστοι φίλοι Σκούμπι και Σάγκι και πώς συνεργάστηκαν με τους νεαρούς ντετέκτιβ Φρεντ, Βέλμα και Δάφνη για να φτιάξουν τους διάσημους Mystery Inc. Έχοντας στο ενεργητικό τους εκατοντάδες λυμένα μυστήρια, ο Σκούμπι και η παρέα του έρχονται τώρα αντιμέτωποι με το πιο δύσκολο στην καριέρα τους: την απελευθέρωση του σκύλου φάντασμα Κέρβερους. Καθώς παλεύουν για να σταματήσουν μία παγκόσμια «σκυλοαποκάλυψη», ανακαλύπτουν τη μυστική «κληρονομιά» και τον προορισμό του Σκούμπι, που είναι πολύ μεγαλύτερος από όσο κανείς τους μπορούσε ποτέ να φανταστεί… 
 rev 1 SCB FP 269 High Res JPEG
To Nickelodeon και η Tanweer σας προσκαλούν στην Avant Premiere της ταινίας "Scooby-Doo!" που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου στις 8 μ.μ. (ώρα προσέλευσης 7.30 μ.μ) στον θερινό κινηματογράφο Αμαρυλλίς στην Αγία Παρασκευή.
 rev 1 SCB TRL 0056 High Res JPEG
Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό και να διεκδικήσετε διπλές προσκλήσεις, συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην  παρακάτω φόρμα.
 - Ο διαγωνισμός έχει ολοκληρωθεί -
 
Διάρκεια διαγωνισμού 1/9/2020 - 10/9/2020.
Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail.
SCOOBY DOO Official Poster
/*
*/