Κερδίστε σετ αντηλιακών Carroten Kids!

Carroten σημαίνει Καλοκαίρι! Και Καλοκαίρι σημαίνει ατελείωτο παιχνίδι κάτω από τον ήλιο, παραμένοντας προστατευμένοι και λαμπεροί! Το Carroten, το Νο 1 αντηλιακό στην Ελλάδα, πιστεύει πως για τα παιδιά, το καλοκαιρινό παιχνίδι θα πρέπει να είναι ξέγνοιαστο, διασκεδαστικό και γεμάτο αντηλιακή προστασία. Έτσι, είναι και φέτος εδώ για να φροντίσει την ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα, και σας κάνει το πιο φανταστικό δώρο για την παραλία! Ένα αδιάβροχο μικρό βαλιτσάκι, με παιχνίδια για την άμμο και αντηλιακά προϊόντα της παιδικής σειράς Carroten. 
 
Τα αντηλιακά προϊόντα της σειράς Carroten Kids με ήπιες φόρμουλες και την καινοτόμο τεχνολογία τους διεγείρουν την άμυνα του ανοσοποιητικού της ευαίσθητης παιδικής επιδερμίδας, προστατεύοντας αποτελεσματικά από την υπεριώδη ακτινοβολία και τους ερεθισμούς, ενώ παράλληλα προσφέρουν φροντίδα στην επιδερμίδα. 
 
Τα παιδικά προϊόντα Carroten που περιέχονται στο βαλιτσάκι είναι το Carroten Kids Trigger Spray SPF 50, σε εργονομική συσκευασία, πρακτική στη χρήση, εύκολη στο κράτημα, και τη γνωστή αντλία με ειδικό stop για την αποφυγή ατυχημάτων, αλλά και το κλασικό και αγαπημένο Carroten Kids Milk SPF50, σε συσκευασία 50 ml, για να το παίρνετε παντού μαζί σας. 
Τα προϊόντα της σειράς Carroten Kids, με φόρμουλες που αναπτύσσονται από την ερευνητική ομάδα Ελλήνων επιστημόνων του Ομίλου Sarantis, προσφέρουν ενισχυμένη προστασία στην επιδερμίδα στοχεύοντας στο μεγαλύτερο φάσμα όλων των ηλιακών ακτινών και ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο αλλεργικής αντίδρασης.
Αυτό το καλοκαίρι είναι λίγο διαφορετικό για όλους μας, όμως το Carroten πιστεύει πως για τους μικρούς μας φίλους το καλοκαιρινό παιχνίδι θα πρέπει να παραμείνει ξέγνοιαστο και ασφαλές!
 
IMG 0041 Σετ Κουβαδάκια 
 
Tο Nickelodeon παρέα με το Carroten Kids προσφέρουν σε τυχερούς επισκέπτες του Nickelodeon.gr, 
αδιάβροχα μικρά βαλιτσάκια, με παιχνίδια για την άμμο και αντηλιακά προϊόντα της παιδικής σειράς Carroten
Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό και να διεκδικήσετε ένα απο αυτά, συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη παρακάτω φόρμα! 
 
 
Διάρκεια διαγωνισμού 24/7/2020 - 3/8-2020
O διαγωνισμός έχει ολοκληρωθεί.

Οι νικητές είναι:

Χρυσα Καραγκουνη
Νικολεττα Δημητροπουλου
Γεσθημανη Τριανταφυλλιδου
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΤΙΛΙΑΣ
βασιλης φριγκας
Δήμητρα Κυριαζή
Γεωργία Λούμου
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΑΜΜΗΣ
Μαρία Δημητρίου
PANAGIOTA ANDRIOTI
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΛΑΙΟΣ
ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΤΣΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΦΛΟΥΤΣΗ
ΧΑΡΟΥΛΑ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΥ

/*
*/